LOCALHOST NOT RESPONDING AT ALL

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

LOCALHOST NOT RESPONDING AT ALL

Postby throbsu » 13. March 2010 00:40

Recently it was working fyn but lately localhost just Shows a white screen and at loading status, and nthng comes up!!!
i'v tried most of the posts concerning the 'blank white screen' - but to no avail - plz help coz i need the local server for my projects' testing.


ERROR LOG from error.log as per today


Code: Select all
[Sat Mar 13 02:03:21 2010] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Sat Mar 13 02:03:21 2010] [notice] Child 2092: Exit event signaled. Child process is ending.
[Sat Mar 13 02:03:23 2010] [notice] Child 2092: Released the start mutex
[Sat Mar 13 02:03:30 2010] [notice] Child 2092: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Sat Mar 13 02:03:30 2010] [notice] Child 2092: All worker threads have exited.
[Sat Mar 13 02:03:31 2010] [notice] Child 2092: Child process is exiting
[Sat Mar 13 02:03:50 2010] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Sat Mar 13 02:04:36 2010] [notice] Apache/2.2.3 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8c mod_autoindex_color PHP/5.1.6 configured -- resuming normal operations
[Sat Mar 13 02:04:36 2010] [notice] Server built: Aug 13 2006 19:16:43
[Sat Mar 13 02:04:36 2010] [notice] Parent: Created child process 4492
[Sat Mar 13 02:04:45 2010] [notice] Child 4492: Child process is running
[Sat Mar 13 02:04:45 2010] [notice] Child 4492: Acquired the start mutex.
[Sat Mar 13 02:04:45 2010] [notice] Child 4492: Starting 250 worker threads.
[Sat Mar 13 02:04:45 2010] [notice] Child 4492: Starting thread to listen on port 443.
[Sat Mar 13 02:04:45 2010] [notice] Child 4492: Starting thread to listen on port 80.


PORT 80 CHECKUP
Image

Am using Windows XP SP2 - Thnx in Advance.
throbsu
 
Posts: 1
Joined: 13. March 2010 00:19

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests