Getting 401 errors in log but i am logging in and can log in

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Getting 401 errors in log but i am logging in and can log in

Postby newapacheuser » 09. March 2010 06:35

Here is my log but i can log in and seems like there is no problem.

174.101.137.102 - - [08/Mar/2010:13:48:44 -0500] "GET / HTTP/1.1" 401 401 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)"
174.101.137.102 - [08/Mar/2010:13:48:46 -0500] "GET / HTTP/1.1" 200 910 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)"
174.101.137.102 - - [08/Mar/2010:14:47:16 -0500] "GET / HTTP/1.1" 401 401 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)"
174.101.137.102 - [08/Mar/2010:14:47:19 -0500] "GET / HTTP/1.1" 200 910 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)"
174.101.137.102 - [08/Mar/2010:14:54:38 -0500] "GET / HTTP/1.1" 304 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)"
174.101.137.102 - [08/Mar/2010:14:54:54 -0500] "GET / HTTP/1.1" 304 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)"
205.132.110.2 - - [08/Mar/2010:14:55:24 -0500] "GET / HTTP/1.1" 401 22 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; MS-RTC LM 8)"
205.132.110.2 - [08/Mar/2010:14:55:34 -0500] "GET / HTTP/1.1" 200 910 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; MS-RTC LM 8)"
205.132.110.2 - [08/Mar/2010:14:55:34 -0500] "GET /Images/apache_pb22_ani.gif HTTP/1.1" 200 2205 "https://tymirservices.dyndns.org/" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; MS-RTC LM 8)"
205.132.110.2 - [08/Mar/2010:14:55:36 -0500] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 5430 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; MS-RTC LM 8)"
newapacheuser
 
Posts: 1
Joined: 08. March 2010 21:07

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 42 guests