What is wrong with this Vhost script?

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

What is wrong with this Vhost script?

Postby Znote » 31. January 2010 12:00

Take a look at it:
Code: Select all
NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
ServerName localhost
DocumentRoot "C:/xampplite/htdocs"
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
ServerName z-note.net
DocumentRoot "C:/xampplite/htdocs/znote"
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
ServerName skarheimdata.dyndns.org
DocumentRoot "C:/xampplite/htdocs/opensim"
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
ServerName flammingvets.net
DocumentRoot "C:/xampplite/htdocs/flam"
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
ServerName fotomotion-service.com
DocumentRoot "C:/xampplite/htdocs/photomotion"
</VirtualHost>


Everything works, except the last containing photomotion-service.com. The photomotion domain should go to C:/xampplite/htdocs/photomotion, but it only goes to C:/xampplite/htdocs

Any ideas?

I have stopped and started apache several times, no luck.

The temporarly solution I use is a 100%x100% iframe without borders, scaled with css. That iframes /photomotion.
Znote
 
Posts: 20
Joined: 17. November 2008 18:15

Re: What is wrong with this Vhost script?

Postby Nobbie » 31. January 2010 16:14

When i check the IPs, which are assigned to these domains, i dont get any result for fotomotion-service.com. All other domains are assigned to public IPs (not localhost of course, but all others).
Nobbie
 
Posts: 8772
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: What is wrong with this Vhost script?

Postby Znote » 02. February 2010 17:01

photomotion-service IP is directed correctly, when entering the IP, you will get to the hosted site. However, it is in root, I am the site hoster for it, but even though I use Vhost, it will go to the root instead of cd photomotion/ directory. :/ Which is kinda annoying.
Znote
 
Posts: 20
Joined: 17. November 2008 18:15


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 69 guests