libapr-1.dll problem

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

libapr-1.dll problem

Postby requalsthree » 26. January 2010 05:37

Hello, i downloaded xampp and installed it, but when i try to start it, it just says "Starting Xampp..." and then I get error window telling me that "This application has failed to start because libapr-1.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem." and the title of the window is "htt[d.exe - Unable to locate component". Reinstalling didn't fix anything. Any tips?
requalsthree
 
Posts: 1
Joined: 26. January 2010 05:34

Re: libapr-1.dll problem

Postby khas » 05. February 2010 09:57

I'm having exaxtly the same problem.

The Apache error log is the following:

Code: Select all
[Fri Feb 05 09:55:13 2010] [warn] pid file C:/web/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Fri Feb 05 09:55:13 2010] [notice] Apache/2.2.14 (Win32) configured -- resuming normal operations
[Fri Feb 05 09:55:13 2010] [notice] Server built: Sep 28 2009 22:41:08
[Fri Feb 05 09:55:13 2010] [error] (OS 2)The system cannot find the file specified.  : Parent: Could not set child process stdout
[Fri Feb 05 09:55:14 2010] [notice] Child 360: Child process is running
[Fri Feb 05 09:55:18 2010] [crit] (OS 109)The pipe has been ended.  : Child 360: Unable to retrieve the ready event from the parent
khas
 
Posts: 3
Joined: 19. June 2009 15:25


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 50 guests