aaah! apache for xampp has stopped working for no reason

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

aaah! apache for xampp has stopped working for no reason

Postby bakedbean » 03. January 2010 15:00

I have come to work with my apache server today on xampp as usual and i have found that it just won't work. it starts for a moment then stops. there is no obvious reason why this is happening. yesterday i accidently copied my WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts file to a different folder, however the server continued to work all day. Today i have realised what i did, deleted the copied hosts file and ensured that the original file is as it should be. I haven't changed any configuration settings at all so i can't see how this can be the cause however i can't think of any other possible cause. Has anybody experienced anything similar and could anyone suggest a possible cause / remedy? many thanks.
bakedbean
 
Posts: 2
Joined: 03. January 2010 14:41

Re: aaah! apache for xampp has stopped working for no reason

Postby Wiedmann » 03. January 2010 15:24

there is no obvious reason why this is happening.

There is always a reason ;-) Just read the "error.log".
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: aaah! apache for xampp has stopped working for no reason

Postby bakedbean » 03. January 2010 17:26

i checked the error log and it would appear that i moved the startup.pl file accidentaly. i've moved it back and now it works. everything is good with the world.

i must get into the habit of using the error logs! :(

thanks for your help.
bakedbean
 
Posts: 2
Joined: 03. January 2010 14:41


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests