Xampp dont load

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Xampp dont load

Postby newbtophp » 29. December 2009 20:15

XAMPP/localhost was working fine, my path and all the configuration is the same since i had installed it. So today i tried accessing 'http://localhost' and 'localhost' neither work, i tried in both firefox 3, internet explorer, and google chrome.

Neither respond and give an error:

"Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at localhost."

I don't understand since my internet connection is working, i can access all other live sites and not my localhost, even though i didnt change anything.

I checked the XAMPP control panel and the status is OK.

Im running: XAMPP for windows
OS: Windows Vista

Any help is apreciated :/
newbtophp
 
Posts: 12
Joined: 21. December 2009 18:12

Re: Xampp dont load

Postby Izzy » 29. December 2009 22:15

Is Apache and MySQL showing a green running indication?

Can you access by typing http://127.0.0.1 in your browsers?

Are you logged in to Vista as an Administrator.

Have you disabled UAC?
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Xampp dont load

Postby newbtophp » 29. December 2009 23:18

Apache and Mysql were disabled for some reason, yesterday their were enabled, which is strange so i had to renable them and it worked.

:D
newbtophp
 
Posts: 12
Joined: 21. December 2009 18:12


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guests