Common Gateway Interface (CGI) How can I activate

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Common Gateway Interface (CGI) How can I activate

Postby jpl06530 » 23. December 2009 22:14

I have installed XAMPP 1.72 Lite on my computer. I need to activate CGI. I have checked the status, at the moment CGI (Common Gateway Interface) is not activated. I am trying to find out the way to activate CGI but I do not know how to do. :|
Can you help me?
I want to thank you very much in advance for you help

Best regards
jpl06530
 
Posts: 4
Joined: 22. December 2009 17:30

Re: Common Gateway Interface (CGI) How can I activate

Postby Izzy » 23. December 2009 22:44

In a normal installation CGI is enabled by default.

Perhaps there is something wrong with your installation.

Can you explain what, if any, changes you made to the default settings when you were in the setup script when installing XAMPP?
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Common Gateway Interface (CGI) How can I activate

Postby jpl06530 » 24. December 2009 10:38

No problem detected on installation. I am going to redo installation from XAMPP binaries and check if there is something different append. I have no idea of what is happening :?:
If someone have an idea.... :idea:
Regards
jpl06530
 
Posts: 4
Joined: 22. December 2009 17:30

Re: Common Gateway Interface (CGI) How can I activate

Postby Nobbie » 24. December 2009 11:25

Why do you think that there is no CGI "activated"? How did you check that? And what is going wrong?
Nobbie
 
Posts: 8759
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests