phpmyadmin wont start

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

phpmyadmin wont start

Postby slenkar » 15. December 2009 18:20

I have copied the phpmyadmin folder into htdocs, I checked the http://localhost address and I can see the splash page.

Im using Windows XP sp3.
When I navigate to http://localhost/phpmyadmin it says 'object not found'

when I open index.php in firefox it says Firefox can't find the file at /C:/xamp/xampplite/htdocs/phpMyAdmin/navigation.php<?php echo $url_query; ?>.


When I try http://127.0.0.1/phpMyAdmin/index.php it says:

Error

MySQL said: Documentation
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.

NO is not the password I specified, how do I type-in a password?
slenkar
 
Posts: 3
Joined: 15. December 2009 18:01

Re: phpmyadmin wont start

Postby slenkar » 15. December 2009 18:48

I edited the php config file in the phpmyadmin to specify my password and it works now
slenkar
 
Posts: 3
Joined: 15. December 2009 18:01

Re: phpmyadmin wont start

Postby slenkar » 15. December 2009 21:21

ok I tried it again and its not working at all, I havent changed anything!
slenkar
 
Posts: 3
Joined: 15. December 2009 18:01


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 59 guests