XDebug

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

XDebug

Postby intellix » 09. November 2009 19:19

Hey, I'm trying to install the latest version of XDebug using the Latest version of Xampp LITE within Windows 7 and I can't seem to figure out what I'm supposed to be doing and looking out for...
The documentation on the xdebug website doesn't make sense... and trying what everyone else says to do is useless! :/

I've downloaded this: php_xdebug-2.0.5-5.2-nts.dll
and I've added this to the very bottom of my php.ini:

[XDebug]
xdebug.remote_port = 9000
xdebug.remote_host = 127.0.0.1
xdebug.remote_enable = 1
zend_extension_ts = .\php\ext\php_xdebug-2.0.5-5.2-nts.dll

And I've tried this instead:
zend_extension_ts = "C:\xampplite\php\ext\php_xdebug-2.0.5-5.2-nts.dll"

then I do phpini(); and do a search for xdebug which I cannot seem to find... is it supposed to appear in here?
intellix
 
Posts: 4
Joined: 20. August 2009 14:24

Re: XDebug

Postby Wiedmann » 09. November 2009 21:18

I've downloaded this: php_xdebug-2.0.5-5.2-nts.dll

XAMPP is a thread safe build.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: XDebug

Postby intellix » 09. November 2009 21:42

so I just need to download a thread-safe version of the DLL and it should appear in phpinfo(); ?
intellix
 
Posts: 4
Joined: 20. August 2009 14:24

Re: XDebug

Postby Wiedmann » 10. November 2009 07:30

YOu must also use "zend_extension" instead of "zend_extension_ts".
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests