http://localhost and http://127.0.0.1 problems

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

http://localhost and http://127.0.0.1 problems

Postby KevinDavis » 31. October 2009 01:52

Hello,

I'm having some issues in viewing my pages with xampp.. I have installed xampp and the apache seems to be running find... However, it seems that no web pages i.e. the xampp settings, or the phpmyadmin pages is can't seem to display. Heck I can't see the it works page.

Here are my settings...

In the windows host file I have the settings:
127.0.0.1 localhost

and inthe httpd.conf I have these settings:
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs

What could be causing the problem?? Thanks!
KevinDavis
 
Posts: 1
Joined: 31. October 2009 01:39

Re: http://localhost and http://127.0.0.1 problems

Postby Izzy » 31. October 2009 03:56

KevinDavis wrote:...and the apache seems to be running...
How do you know that Apache and MySQL are running?

How are you trying to see the Welcome Page or phpMyAdmin pages - what are you typing in your browser?

Any clues in the C:\xampp\apache\logs\error.log file?

What version of XAMPP?
Which Windows OS?
KevinDavis wrote:and inthe httpd.conf I have these settings:
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs
I take it that this is a typo as the line should read
Code: Select all
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs"
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 56 guests