BUG (<? and <?php)

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

BUG (<? and <?php)

Postby dinos » 27. October 2009 21:54

I was trying to make a PHP file to work for hours and hours... when I realised that the "big" problem was that I wrote <? instead of <?php at the beginning of my script. This is NOT a code mistake, but it's a XAMPP's BUG! :x

I recommend to fix this bug or at least inform users for it!
dinos
 
Posts: 1
Joined: 27. October 2009 21:42

Re: BUG (<? and <?php)

Postby Izzy » 27. October 2009 22:28

dinos wrote:This is NOT a code mistake, but it's a XAMPP's BUG! :x
No, definitely not a bug but an XAMPP default and intentional configuration setting in the php.ini file.
Also read what more PHP has to say about this by following the link in the quote from the php.ini file below.
php.ini file wrote:; This directive determines whether or not PHP will recognize code between
; <? and ?> tags as PHP source which should be processed as such. It's been
; recommended for several years that you not use the short tag "short cut" and
; instead to use the full <?php and ?> tag combination. With the wide spread use
; of XML and use of these tags by other languages, the server can become easily
; confused and end up parsing the wrong code in the wrong context. But because
; this short cut has been a feature for such a long time, it's currently still
; supported for backwards compatibility, but we recommend you don't use them.
; Default Value: On
; Development Value: Off
; Production Value: Off
; http://php.net/short-open-tag
short_open_tag = Off
So now you know how to fix it yourself. :wink:
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: BUG (<? and <?php)

Postby Nobbie » 27. October 2009 22:54

dinos wrote:I was trying to make a PHP file to work for hours and hours... when I realised that the "big" problem was that I wrote <? instead of <?php at the beginning of my script. This is NOT a code mistake, but it's a XAMPP's BUG! :x

I recommend to fix this bug or at least inform users for it!


It seems to be a brain bug for dinos.
Nobbie
 
Posts: 8772
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: Gharas and 62 guests