Help on 1.7.2, apache crash few seconds after starting

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Help on 1.7.2, apache crash few seconds after starting

Postby mbmichele » 19. October 2009 07:42

Hello,

sorry if argoment has been already discussed but I don't find anything.

My problem is thah:

Apache starts correctly but when I try to open a page ( i.e. http://localhost ) it crash and I don't understand why.

My apache error.log is:
Code: Select all
[Tue Oct 20 10:18:05 2009] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Tue Oct 20 10:18:05 2009] [notice] Digest: done
[Tue Oct 20 10:18:08 2009] [notice] Apache/2.2.12 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.12 OpenSSL/0.9.8k mod_autoindex_color PHP/5.3.0 configured -- resuming normal operations
[Tue Oct 20 10:18:08 2009] [notice] Server built: Jul 22 2009 11:35:54
[Tue Oct 20 10:18:09 2009] [error] (OS 2)Impossibile trovare il file specificato.  : Parent: Could not set child process stdout
[Tue Oct 20 10:18:12 2009] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Tue Oct 20 10:18:12 2009] [notice] Digest: done
[Tue Oct 20 10:18:14 2009] [notice] Child 496: Child process is running
[Tue Oct 20 10:18:25 2009] [crit] (OS 109)Pipe terminata.  : Child 496: Unable to retrieve the ready event from the parent



Thanks for Hel,

Michele
User avatar
mbmichele
 
Posts: 3
Joined: 14. January 2007 17:50

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 48 guests