Windows 7rc 32bit

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Windows 7rc 32bit

Postby bddick » 23. September 2009 07:02

I installed xamp ok all mods work ok and will start except the apache mod. When I go into support I get a code1 error for the apache mod.

How can I get the apache mod to start?
bddick
 
Posts: 2
Joined: 23. September 2009 06:49

Re: Windows 7rc 32bit

Postby Izzy » 27. September 2009 11:26

bddick wrote:I installed xamp ok all mods work ok and will start except the apache mod. When I go into support I get a code1 error for the apache mod.

How can I get the apache mod to start?
Sorry, I am not sure what these 'all mods' or what the 'apache mod' is you are referring to or what going into support means.

Could you please be more specific and provide more in depth details as to what you are trying to do.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Windows 7rc 32bit

Postby jcolvard » 27. September 2009 22:47

Try turning off native win7 use of Port 80 or change the Skype port. These are not my answers, I'm borrowing from others,

You have to disable the http.sys service manually via the registry:

1) Launch RegEdit:

2) Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\HTTP

3) Add a new DWORD (32-bit) value

4) Name it ‘NoRun’ not including the quotes

5) Double click the new property

6) In the Value data field type ‘1′ not including quotes and click OK

7) Re-boot your computer

You should now find that Apache will start on port 80!

from : http://www.cameroncooke.com/2009/01/25/ ... -solution/
jcolvard
 
Posts: 3
Joined: 27. September 2009 22:33

Re: Windows 7rc 32bit

Postby architec » 01. October 2009 10:12

This post might help - without hacking the registry

http://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?f=16&t=37143
architec
 
Posts: 3
Joined: 10. September 2009 16:38


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guests