eAccelerator bug

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

eAccelerator bug

Postby tbhacims » 06. September 2009 04:24

Hello
this eAccelerator included in xampp is totally bugged, won't work for me.
i have edited php.ini file (removing comment on load line) and still i get this error ->
( ! ) Fatal error: Call to undefined function eaccelerator_load() in C:\xampp\htdocs\h\index.php on line 2
of course i did restart whole xampp services after editing php.ini file so don't notice it !!!
i'm sure it's a Bug
tbhacims
 
Posts: 2
Joined: 06. September 2009 00:05

Re: eAccelerator bug

Postby Izzy » 06. September 2009 05:55

tbhacims wrote:...this eAccelerator included in xampp is totally bugged...
What version of XAMPP are you referring to?

Where was the php.ini file you edited located?


BTW in the latest XAMPP 1.7.2 version eAccelerator is enabled by default.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: eAccelerator bug

Postby Wiedmann » 06. September 2009 11:32

tbhacims wrote:( ! ) Fatal error: Call to undefined function eaccelerator_load() in C:\xampp\htdocs\h\index.php on line 2
of course i did restart whole xampp services after editing php.ini file so don't notice it !!!
i'm sure it's a Bug

Because there is no such function in eAccelerator 0.9.6-rc1.

Izzy wrote:BTW in the latest XAMPP 1.7.2 version eAccelerator is enabled by default.

Hmm, should not be enabled by default.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: eAccelerator bug

Postby Izzy » 09. September 2009 02:05

Wiedmann wrote:Hmm, should not be enabled by default.
Correct it is not enabled by default - my partner failed to return the php.ini file back to it's defaults after doing some test on 1.7.2 and when I checked the original php.ini file in the download archive file it was disabled by default.

Now all is back to a vanilla XAMPP 1.7.2 installation ready for testing once again.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: Ishutaru and 73 guests