Hi, I'm new user and also having an issue.

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Hi, I'm new user and also having an issue.

Postby tGxInspi » 25. August 2009 03:20

Well, I've been using XAMPP for a while, but after reformatting my machine, then trying to set it up again, I am getting errors that are just frustrating and doesn't seem to be working properly.

This is the site: http://216.18.21.198:8095/

I think it has something to do with PHP. But not 100% sure. Because I did install the PHP Binaries (As stated) I did not make this, I am just using it because the person that released it allowed people to use it and it comes great help for me and my friends.

When you click
Code: Select all
BACK"; } ?> 


I get this:

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
216.18.21.198
8/24/2009 10:18:35 PM
Apache/2.2.12 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.12 OpenSSL/0.9.8k mod_autoindex_color PHP/5.3.0 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0


All the script is coded in php.

My biggest guess is the PHP issue. I'm not sure if it is Apache either though. I was having an issue with apache before. If this is the wrong place/site just let me know and I'll take my business somewhere else
tGxInspi
 
Posts: 3
Joined: 25. August 2009 02:48

Re: Hi, I'm new user and also having an issue.

Postby XamppHacker » 25. August 2009 05:10

tGxInspi wrote:I did not make this, I am just using it because the person that released it allowed people to use it and it comes great help for me and my friends.

I would run away from this code, unless you don't care about security. All the PHP that is leaking through when I look at your site shows that this code is ready and waiting for a SQL injection attack.

I'm sure this is a PHP issue with the code, since some of the PHP code is rendering properly, but some is leaking through as raw text. But like I said, I would run away from it anyway.
XamppHacker
 
Posts: 4
Joined: 26. July 2009 07:36

Re: Hi, I'm new user and also having an issue.

Postby Izzy » 25. August 2009 05:58

Your code is visible perhaps because you are using short_open_tag like <? instead of the default <?php

This can be changed in the xampp\php\php.ini file.

Code: Select all
; http://php.net/short-open-tag
short_open_tag = Off
to On

404 errors are best read in the apache\logs\error.log file.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Hi, I'm new user and also having an issue.

Postby tGxInspi » 25. August 2009 23:27

Alright that got me to Error 404.

Looking at the logs. I'm assuming there is something missing. Possibly something wrong with the installation?

[Tue Aug 25 07:03:37 2009] [error] [client 118.68.236.225] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /<?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 07:03:44 2009] [error] [client 118.68.236.225] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /<?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 08:30:46 2009] [error] [client 63.209.225.47] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico, referer: http://216.18.21.198:8095/
[Tue Aug 25 10:48:14 2009] [error] [client 70.173.248.221] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 10:48:17 2009] [error] [client 70.173.248.221] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 11:21:51 2009] [error] [client 86.60.219.233] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 11:21:54 2009] [error] [client 86.60.219.233] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 11:21:59 2009] [error] [client 86.60.219.233] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /%3C?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 11:22:07 2009] [error] [client 86.60.219.233] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /%3C?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 11:22:52 2009] [error] [client 86.60.219.233] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /%3C?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 11:23:26 2009] [error] [client 86.60.219.233] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /%3C?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 11:56:01 2009] [error] [client 189.75.222.164] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 11:56:35 2009] [error] [client 189.75.222.164] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /%3C?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 11:56:39 2009] [error] [client 189.75.222.164] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 12:59:19 2009] [error] [client 94.230.84.30] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 12:59:22 2009] [error] [client 94.230.84.30] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 13:00:37 2009] [error] [client 94.230.84.30] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 13:39:13 2009] [error] [client 136.1.1.101] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 18:09:44 2009] [error] [client 90.199.107.89] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 18:09:47 2009] [error] [client 90.199.107.89] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 18:14:45 2009] [error] [client 99.229.28.4] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 18:14:58 2009] [error] [client 99.229.28.4] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /%3C?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 18:15:08 2009] [error] [client 99.229.28.4] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /%3C?=$_SERVER[PHP_SELF]. HTTP/1.1 to file, referer: http://optregistration.no-ip.biz:8095/
[Tue Aug 25 18:24:14 2009] [error] [client 98.229.88.179] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
[Tue Aug 25 18:24:15 2009] [error] [client 98.229.88.179] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
tGxInspi
 
Posts: 3
Joined: 25. August 2009 02:48

Re: Hi, I'm new user and also having an issue.

Postby Izzy » 27. August 2009 03:44

Code: Select all
[Tue Aug 25 18:24:15 2009] [error] [client 98.229.88.179] File does not exist: C:/xampp/htdocs/favicon.ico
Simply add this missing file to the mentioned folder and then this 404 File does not exist error message will go away.

Stop Apache, delete the error.log file and then restart Apache - it will be created again only now empty so you can have a clean file (also applies to the access.log file if that is starting to bloat).

Now load your site again and then check your error.log file and post the new smaller version here that will include all the latest error messages.

Also visit the script's authors' web site as there may be some upgrade available and if possible explain your issues there as really after making the php.ini edits and after adding a favicon.ico file to the htdocs folder any other php scripting errors would be down to the script's author perhaps.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Hi, I'm new user and also having an issue.

Postby tGxInspi » 27. August 2009 07:19

I tried that before, but apparently what I did was wrong, so I downloaded one. Apparently issue is that I didn't have an icon (like this site has AF)

All fixed. I guess I need to make one now ;p

Takes for the help. Problem resolved.
tGxInspi
 
Posts: 3
Joined: 25. August 2009 02:48


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 60 guests