Apache service not started

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache service not started

Postby sailujosh » 21. July 2009 09:56

hi,

my apache is not starting and getting this error
Error 3: System cannot find the specified path
, I had gone through FAQ as well according to that i disable port 80 from my skype and i run Xampp-portcheck.exe as well, there also all the ports are free. But still apache is not starting...so somebody help me???
sailujosh
 
Posts: 4
Joined: 21. July 2009 09:32

Re: Apache service not started

Postby Wiedmann » 21. July 2009 10:32

Error 3: System cannot find the specified path

How did you start Apache?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: Apache service not started

Postby sailujosh » 22. July 2009 10:53

I started with Xampp control panel, and when i click start button for apache, I get that message.
sailujosh
 
Posts: 4
Joined: 21. July 2009 09:32

Re: Apache service not started

Postby Wiedmann » 22. July 2009 11:46

I started with Xampp control panel,

- So this message is from the Windows event log?
- "Svc" is checked in the CP?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: Apache service not started

Postby sailujosh » 24. July 2009 13:25

ya its checked
sailujosh
 
Posts: 4
Joined: 21. July 2009 09:32

Re: Apache service not started

Postby Wiedmann » 24. July 2009 13:40

Delete the service and create it new with the batchfile.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: Apache service not started

Postby sailujosh » 27. July 2009 07:25

ya worked thanks
sailujosh
 
Posts: 4
Joined: 21. July 2009 09:32


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests