Help! Apache server saying already in use when first downloa

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Help! Apache server saying already in use when first downloa

Postby barbs77 » 12. July 2009 09:44

Hi, I am very new to this, and have been trying to Downlaod XAMPP for MySQL and Apache, so I can then downlaod Joomla. This is the 4th time I have installed and uninstalled and Apache keeps coming up as already in use and it wont run on the XAMPP control panel.

If I try and run Apache it says stared Port 80.

Going through localhost doesnt bring up anything do I presume nothing worked at all.

I am using Windows Vista. If anyone could help me that would be great as I have no idea what I am doing :(
barbs77
 
Posts: 2
Joined: 12. July 2009 09:26

Re: Help! Apache server saying already in use when first downloa

Postby glitzi85 » 12. July 2009 19:33

Skype running? Close it! If not, run xampp-portcheck.exe (you will find it in the xampp folder)

glitzi
User avatar
glitzi85
 
Posts: 1920
Joined: 05. March 2004 23:26
Location: Dahoim

Re: Help! Apache server saying already in use when first downloa

Postby barbs77 » 13. July 2009 11:07

Thankyou so much........ it is now running. Lets see if I can actually get Joomla to worK now. THANKYOU THANKYOU THANKYOU!!
barbs77
 
Posts: 2
Joined: 12. July 2009 09:26


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 41 guests