got all services running but certifcate warning

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

got all services running but certifcate warning

Postby Dave A » 05. July 2009 15:01

good i uninstalled apache service and xampp and reinstalled xampp. now i've got all services running and when i go to https.127.0.0.1 i get the following warning:
The site's security certificate is not trusted!
You attempted to reach 127.0.0.1, but the server presented a certificate issued by an entity that is not trusted by your computer's operating system. This may mean that the server has generated its own security credentials, which Google Chrome cannot rely on for identity information, or an attacker may be trying to intercept your communications. You should not proceed, especially if you have never seen this warning before for this site.
so what now? any help would be great as i'm a real newbie and old.
Dave A
 
Posts: 49
Joined: 02. July 2009 16:07

Re: got all services running but certifcate warning

Postby glitzi85 » 05. July 2009 15:27

Just ignore this warning. It is a development environment, you do not need a real SSL Certificate (you would have to pay for). I don't have Chrome, but there should be a possibility to always trust this certificate. Just choose this option and you are fine.

glitzi
User avatar
glitzi85
 
Posts: 1920
Joined: 05. March 2004 23:26
Location: Dahoim

Re: got all services running but certifcate warning

Postby Dave A » 06. July 2009 00:31

thank you. i will ignore and proceed. however i have a virtual host site with a php index file named ec.localhost. when i type
Code: Select all
http://ec.localhost
i get the welcome page for xampp. so how do i proceed to see virtual host?

here's my vhosts.conf file so far:
f
Code: Select all
#
# Virtual Hosts
#
# If you want to maintain multiple domains/hostnames on your
# machine you can setup VirtualHost containers for them. Most configurations
# use only name-based virtual hosts so the server doesn't need to worry about
# IP addresses. This is indicated by the asterisks in the directives below.
#
# Please see the documentation at
# <URL:http://httpd.apache.org/docs/2.2/vhosts/>
# for further details before you try to setup virtual hosts.
#
# You may use the command line option '-S' to verify your virtual host
# configuration.

#
# Use name-based virtual hosting.
#
NameVirtualHost *:80


<VirtualHOst *:80

ServerName ec.localhost
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs/ec/test"
ErrorLog "C:/xampp/htdocs/ec/test/logs/error.log"
CustomLog "C:/xampp/htdocs/ec/test/logs/error.log" common
</VirtualHos>

#
# VirtualHost example:
# Almost any Apach                 

is it correct as is?
Dave A
 
Posts: 49
Joined: 02. July 2009 16:07

Re: got all services running but certifcate warning-Resoveled

Postby Dave A » 06. July 2009 02:43

the code is correct but my url was wrong: s/b localhost/ec now it works. thanks to forum postings i found my solution.thanks for this site. now to figure out mercury mail.
Dave A
 
Posts: 49
Joined: 02. July 2009 16:07


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 61 guests