httpd.exe – Application Error

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

httpd.exe – Application Error

Postby OJM » 16. June 2009 14:38

Hi,

We've just installed XAMPP Lite onto a Windows XP Embedded computer (Samsung 400TSN), but when we try and run Apache, we receive the following error, and it doesn't start:

httpd.exe – Application Error
The instruction at “0x6eec84ad” referenced memory at “0xfad44a44”. The memory could not be “read”.
Click on OK to terminate the program.

I've tried the following FAQ, but this doesn't work - http://www.apachefriends.org/en/faq-xam ... tml#memory

MySQL runs ok, it's just Apache that fails.

I've ran a chkdsk and also reinstalled the OS, but with no luck.

Any ideas?

Cheers!
OJM
 
Posts: 2
Joined: 16. June 2009 14:35

Re: httpd.exe – Application Error

Postby meteyucel » 17. July 2009 13:24

I have the same error and I am running XP embedded. Are you able to find the solution for this problem.

Am I missing some components in XP embedded or are there any other solution?

Thanks,
meteyucel
 
Posts: 1
Joined: 17. July 2009 12:36

Re: httpd.exe – Application Error

Postby OJM » 17. July 2009 14:20

Unfortunately we didn't find a fix for this, so resorted to converting our site to Flash, and running it as a Projector file.

Let me know if you find a fix!
OJM
 
Posts: 2
Joined: 16. June 2009 14:35


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests