localhost returns blank page

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

localhost returns blank page

Postby Paul44 » 04. June 2009 13:19

after installing ZoneAlarm 8.0.298.000 my aapache returns a blank page
localhost 127.0.0.1 http://localhost/ http://localhost/xampp/ http://localhost/xampp/index.html all return blank pages
I have re-started the machine
I have disabled ZoneAlarm
I currently have ZoneAlarm Internet & Trusted Zones at Medium -but- still all blank pages
What is going wrong
Thanks,
Paul
Paul44
 
Posts: 3
Joined: 04. June 2009 13:10

Re: localhost returns blank page

Postby Paul44 » 04. June 2009 15:00

I had added
Listen 127.0.0.1:80 &
<VirtualHost *>
ServerName localhost
ServerAdmin paulmuhl44@gmail.com
DocumentRoot "c:/xampp/htdocs"
</VirtualHost>
to httpd.conf
the xmapp control pannel when I pressed Start on Apache said Apache Started [Port 80] -but- did not show running
I removed my httpd.conf (commented) entries and Apache Started and showed Running
NOW I cal see a page from localhost

Whats up with changes to the httpd.conf file
The changes I put in came from suggestions / instructions in the Apache Forums / Documentation ???
Paul44
 
Posts: 3
Joined: 04. June 2009 13:10

Re: localhost returns blank page

Postby Wiedmann » 04. June 2009 15:03

Whats up with changes to the httpd.conf file

Start Apache with the batchfile and read the error message.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: localhost returns blank page

Postby Paul44 » 04. June 2009 15:36

I ran apache_stop.bat the Command screen blinked
I ran apache_start.bat the Command screen came up and said Apache 2 is starting ...
the xampp Conntrol Panel shows Apache running
I can see the Welcome to xmapp start screen in Firefox
no apparent errors (now)
I have un-commented
<VirtualHost *>
ServerName localhost
ServerAdmin paulmuhl44@gmail.com
DocumentRoot "c:/xampp/htdocs"
</VirtualHost>
-but- left the #Listen 127.0.0.1:80 commented out
Did do something wrong by adding the second Listen after the already present Listen 80
Thanks,
Paul
Paul44
 
Posts: 3
Joined: 04. June 2009 13:10


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 63 guests