Apache doesn't start after resume from hibernate

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache doesn't start after resume from hibernate

Postby inuman » 02. June 2009 09:27

Hello,

Some times Apache doesn't start after resuming XP from hibernate, so please add a restart button in XAMPP Control Panel.

Thanks for the great job you do!
inuman
 
Posts: 2
Joined: 02. June 2009 09:07

Re: Apache doesn't start after resume from hibernate

Postby Sharley » 02. June 2009 09:35

What version of XAMPP are you using?

You will find in the xampp folder xampp-restart.exe that only needs a shortcut to it placed on your desktop to make it handy to use in the mean time.
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: Apache doesn't start after resume from hibernate

Postby inuman » 03. June 2009 09:25

I use XAMPP (Basispaket) version 1.7.1
I tried restarting the Apache separately, but it was always saying Apache already running, but it didn't work.
Hope xampp-restart will do the job.

Thanks!
inuman
 
Posts: 2
Joined: 02. June 2009 09:07

Re: Apache doesn't start after resume from hibernate

Postby NicolasPaul » 27. June 2009 12:51

I use XAMPP (Basispaket) version 1.7.1.This version is running fast.
I tried restarting the Apache separately, but it was always saying Apache already running, but it didn't work.
Hope xampp-restart will do the job.

Blast my Resume Free
NicolasPaul
 
Posts: 2
Joined: 27. June 2009 12:45


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests