HTTP Error 404.4 - Not Found

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

HTTP Error 404.4 - Not Found

Postby farri » 24. May 2009 12:57

Hi All,

I have created a forum through Xampp and its working fine no problem but when i am trying to open some attachment including with any post i am getting bellow mentioned error....... :(



Description: The resource you are looking for does not have a handler associated with it.

Error Code: 0x80070002

Notification: MapRequestHandler

Module: IIS Web Core

Requested URL http://localhost:80/forum/attachment.ph ... 1242994215

Physical Path C:\inetpub\wwwroot\vb\attachment.php

Logon User: Anonymous

Logon Method: Anonymous

Handler: Not yet determined
farri
 
Posts: 2
Joined: 24. May 2009 12:46

Re: HTTP Error 404.4 - Not Found

Postby Wiedmann » 24. May 2009 13:38

I have created a forum through Xampp

Sure you are working with XAMPP?

Because:
Module: IIS Web Core

This error message is from an IIS webserver and not from a XAMPP/Apache.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: HTTP Error 404.4 - Not Found

Postby farri » 24. May 2009 13:47

Sure you are working with XAMPP?


Yes for sure i am using XAMPP

This error message is from an IIS webserver and not from a XAMPP/Apache.


I am a bit confuse becuase no IIS webserver is installed or configured in parallel with XAMPP/Apache
farri
 
Posts: 2
Joined: 24. May 2009 12:46

Re: HTTP Error 404.4 - Not Found

Postby tsutton » 27. May 2009 09:25

farri wrote:I am a bit confuse becuase no IIS webserver is installed or configured in parallel with XAMPP/Apache


The path you posted

Physical Path C:\inetpub\wwwroot\vb\attachment.php

shows that you're using IIS as they use C:\Inetpub\wwwroot folders

You should be putting it in httpdocs within xampp.
tsutton
 
Posts: 6
Joined: 23. February 2007 11:47

Re: HTTP Error 404.4 - Not Found

Postby Sharley » 27. May 2009 09:36

tsutton wrote:You should be putting it in httpdocs within xampp.
Did you mean htdocs? ;)
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: HTTP Error 404.4 - Not Found

Postby tsutton » 27. May 2009 09:37

Yes. :oops: :P

Thanks.
tsutton
 
Posts: 6
Joined: 23. February 2007 11:47

Re: HTTP Error 404.4 - Not Found

Postby Dan.Technician » 30. May 2009 01:09

Are you using a forum builder such as wordpress or any form of CMS (content management system) such as Joomla? The
IIS Web Core
may be caused because of one of these (I think).
Hope this helps.
-----------------------------
.......Dan.Technician.......
-----------------------------
User avatar
Dan.Technician
 
Posts: 4
Joined: 30. May 2009 00:17


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests