Xampp First Page

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Xampp First Page

Postby gadya » 24. March 2009 14:40

After installing XAMPP for Windows you get a page with Welcome, Status, Security, Documentation .... buttons.

I have been using the installation (with Joomla) for a while and would like to have a look at that intial page again but can't find it. I don't want to reinstall XAMPP!
gadya
 
Posts: 3
Joined: 24. March 2009 14:31

Re: Xampp First Page

Postby Izzy » 24. March 2009 14:49

Go to http://localhost/xampp/index.php and you should find it there.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Xampp First Page

Postby gadya » 24. March 2009 16:30

Unfortunately that doesn't work. That gives 'object not found'. I suppose that is because 'htdocs' is now the web root so you can't say localhost/xampplite/index.php.
gadya
 
Posts: 3
Joined: 24. March 2009 14:31

Re: Xampp First Page

Postby Izzy » 24. March 2009 23:27

So how do we know what you have done unless you tell us - my crystal ball is in for repair after overheating with all the use it gets on these forums.

What version of Windows?
What version of XAMPP?
both omitted.

Where is xampplite installed?

What have you changed in the httpd.conf file.

Can you access the URI I gave you using 127.0.0.1 ?

What entries are in the Windows Hosts file?

If htdocs is your web root does it still have the xampp folder in it?

Anything else you feel that is not important?
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Xampp First Page

Postby gadya » 25. March 2009 16:43

The reason for the problem is that an Xampp directory is created under Htdocs whereas I expected an Xampplite directory to be created as that's the Xampp version I'm using. OK now.
gadya
 
Posts: 3
Joined: 24. March 2009 14:31


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 70 guests