Having Problems Getting it to Work

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Having Problems Getting it to Work

Postby GingerNut » 23. November 2003 13:03

Hi All,

I successfully installed xampp with no problems on my PC (several times), but now I am trying to do the same on my laptop it wont work.

It all installs ok, and the apache bat runs ok, but when I try to view any 'localhost' the server is not available?

I have deleted and re-installed several times to different places, but it still wont work?

Any help would be appreciated?

Yours Roy
GingerNut
 
Posts: 2
Joined: 14. November 2003 21:17

Postby GingerNut » 23. November 2003 17:12

Having played with this for hours now, I have discovered it's the php that's not working?

Apache and mysql are running fine, but no php?

Any ideas?

Yours Roy
GingerNut
 
Posts: 2
Joined: 14. November 2003 21:17

Postby Guest » 25. November 2003 05:36

Try using http://127.0.0.1/ in the URL. http://localhost/ does not always work.
Guest
 

Why does http://localhost/ not always work?

Postby Guest_Jelle » 25. November 2003 11:39

Just out of curiousity, why does http://localhost work with Netscape and not with IE (at least on my system)

thx
Jelle
Guest_Jelle
 

just might be the version of netscape

Postby MAGnUm(guest) » 25. November 2003 16:58

just might be the version of netscape, some do others dont.
MAGnUm(guest)
 


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 56 guests