XAMPP, TYPO3 and ImageMagick

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

XAMPP, TYPO3 and ImageMagick

Postby iLike2Riff » 23. November 2003 04:26

I've tried to translate the discussion on this topic in the nonenglish forum here but I can't work it out.

Would someone please either:
1. Search the German posts for "ImageMagic XAMPP" and translate
2. help me get ImageMagick to work in Typo3 under XAMPP
please ????

I've used the Typo3 installation with a precompiled AMP with ImageMagic but it is very slow compaired to XAMPP plus some of my other site like XOOPS, PostNuke and OSCommerce get admin errors in Typo3 AMP.

Thanks,
iLike2Riff
iLike2Riff
 
Posts: 2
Joined: 23. November 2003 04:13

Postby Kristian Marcroft » 23. November 2003 08:33

Hi,

I'm not sure, but some time ago I did the same thing your trying now.
To install ImageMagic, you have to dOwnload an Executable...
Install it to C:\XAMPP\ImageMagic for example, and then read the INSTALL File...
All you really have to do is Load a Module... restart Apache and thatr was it...
But Typo3 will also work without ImageMagic....
I've got it running without... cos I don't really need it.

So long
KriS
User avatar
Kristian Marcroft
AF Moderator
 
Posts: 2962
Joined: 03. January 2003 12:08
Location: Diedorf

Postby iLike2Riff » 23. November 2003 11:30

Thanks KriS,

Can I just ask you about Typo3 please?

Briefly, do you like it? After only a week I can see it is vast, is it worth the learning curve?

ImageMagick: In what situation would one use it? Is it only for generating images on the fly? Do web designers use this sort of module?

Thanks for you time,
iLike2Riff
iLike2Riff
 
Posts: 2
Joined: 23. November 2003 04:13


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests