Apache don´t start

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Re: Apache don´t start

Postby mumbojumbo » 03. February 2009 20:46

I have also tried changeing the 80 port to Listen *:80 in the file httpd.conf file according to another post by Izzy. Problem not solved.
mumbojumbo
 
Posts: 20
Joined: 26. January 2009 00:52

Re: Apache don´t start

Postby Izzy » 03. February 2009 22:05

Do you have Skype?

Is Internet Information Service (IIS) enabled?
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Apache don´t start

Postby mumbojumbo » 03. February 2009 23:03

I have skype but i have blocked it from using port 80
About IIS: Don´t know. I have searched enable iis here and on the net, but I don´t find how to do it.
mumbojumbo
 
Posts: 20
Joined: 26. January 2009 00:52

Re: Apache don´t start

Postby Izzy » 03. February 2009 23:38

mumbojumbo wrote:About IIS: Don´t know. I have searched enable iis here and on the net, but I don´t find how to do it.
To disable IIS in Vista go to
Start>Control Panel>Programs and Features
on the leftmost side you will find an option
Turn Windows features on or off
click on it and uncheck
Internet Information Services
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Apache don´t start

Postby mumbojumbo » 04. February 2009 21:12

Thanks for the tips, didn´t work either
mumbojumbo
 
Posts: 20
Joined: 26. January 2009 00:52

Re: Apache don´t start

Postby Izzy » 04. February 2009 23:30

mumbojumbo wrote:Thanks for the tips, didn´t work either
What are you talking about, what didn't work???
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Apache don´t start

Postby mumbojumbo » 06. February 2009 03:51

Apache!!!
mumbojumbo
 
Posts: 20
Joined: 26. January 2009 00:52

Re: Apache don´t start

Postby Izzy » 06. February 2009 04:00

My Apache is working fine.

What's the error message!!!???
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Apache don´t start

Postby mumbojumbo » 08. February 2009 00:27

could not bind to adress 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Apache could not be started
mumbojumbo
 
Posts: 20
Joined: 26. January 2009 00:52

Re: Apache don´t start

Postby Izzy » 08. February 2009 00:32

There is something else using port 80.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: Apache don´t start

Postby mumbojumbo » 09. February 2009 17:22

YES AND THATS MY PROBLEM
mumbojumbo
 
Posts: 20
Joined: 26. January 2009 00:52

Previous

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests