How can i put...

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

How can i put...

Postby b1ng0 » 15. January 2009 20:57

How can i put my site online? I do think i have to forward some ports, but i don´n know which ports i have to forward.
b1ng0
 
Posts: 21
Joined: 08. January 2009 14:55

Re: How can i put...

Postby Izzy » 15. January 2009 22:20

All the ports that XAMPP uses are listed in http://localhost - click on the Security menu item, you may have to scroll down to see them all.

Then read your routers documentation on how to forward your ports.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: How can i put...

Postby b1ng0 » 17. January 2009 02:39

I have now put the site online but now i´m the only one how cant get into it. Others can access the site trough my outside ip but when i try that i just go to my rouder site! What is wrong?
b1ng0
 
Posts: 21
Joined: 08. January 2009 14:55

Re: How can i put...

Postby Izzy » 17. January 2009 03:07

b1ng0 wrote:I have now put the site online but now i´m the only one how cant get into it. Others can access the site trough my outside ip but when i try that i just go to my rouder site! What is wrong?
Izzy wrote:Then read your routers documentation on how to forward your ports.

Some useful links for you to read:
DSLCable Webserver - Run your own web server from home on DSL or Cable!

Free Help Setting up Your Router or Firewall

Free Simple Port Forwarding v.2.2.1

port forward - Google Search
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: How can i put...

Postby b1ng0 » 17. January 2009 03:23

my friend can access the site from theyr home but i cant access the site! i have already forward ports and it works! only problem is i can´t access the site! everyone else can access!
b1ng0
 
Posts: 21
Joined: 08. January 2009 14:55

Re: How can i put...

Postby Izzy » 17. January 2009 03:36

Give details of exactly how you are trying to access your site on the PC that XAMPP is installed on.

Give details of how others not on your network are accessing the site.

Give details of how you are trying to access your site from a network PC that XAMPP is not installed on.

Do you have ZoneAlarm running or the Windows Firewall or an Anti-virus scanner running or anything similar that could block your access? - please check then double check for these blockers and disable temporarily any you find to test your access.

Ports have to be open as well as forwarded.

Make sure your Windows HOSTS files are configured correctly for your PC and your network.

As you know, from your previous posts on the forums that we can only work with you if you relay to us what you see on your monitor, what you have done and what you have tried to do already, otherwise we can only waste time trying to make blind guesses to effect a solution for you.

BTW, XAMPP is not blocking you so it is not really an XAMPP issue because, as you say, there is no problem with the Apache web server.
Thanks.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: How can i put...

Postby b1ng0 » 17. January 2009 15:10

others can access whit this ip http://www.whatismyip.com/.

When i try to access whit this ip http://www.whatismyip.com/ i get my rouder admin page (speedtouch / 192.168.1.254).

i´m runnig windows firewall and avast anti virus.

I have forward port 80 on my rouder.
b1ng0
 
Posts: 21
Joined: 08. January 2009 14:55

Re: How can i put...

Postby Wiedmann » 17. January 2009 15:18

When i try to access whit this ip http://www.whatismyip.com/ i get my rouder admin page (speedtouch / 192.168.1.254).

That's the normal behavior of a NAT router.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: How can i put...

Postby b1ng0 » 17. January 2009 19:58

I have fix that ;D but every time when i restart my rouder http://www.whatismyip.com/ ip change! Is possible i can get that ip static?
b1ng0
 
Posts: 21
Joined: 08. January 2009 14:55

Re: How can i put...

Postby Wiedmann » 17. January 2009 20:01

Is possible i can get that ip static?

Ask your ISP.

(and pay more for a static line)
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 48 guests