no more ajax on my system

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

no more ajax on my system

Postby tetris » 13. November 2008 19:54

i have installed xampp on my system a while ago so i could view my ajax script on my pc but since a couple of day all my ajax stuff get stuck on readystate==1, anyone knows why?
tetris
 
Posts: 16
Joined: 06. January 2008 14:48

Re: no more ajax on my system

Postby Sharley » 13. November 2008 23:34

tetris wrote:i have installed xampp on my system a while ago so i could view my ajax script on my pc but since a couple of day all my ajax stuff get stuck on readystate==1, anyone knows why?
Not much to go on there for anyone to provide a knowledgeable answer.


Make sure your server is running correctly by going to
http://localhost
and trying out the demos in the left column menu.


Is there any help or at least a clue perhaps in these Google search results?


http://www.brainjar.com/dhtml/ajax/default.asp
readyState will have a numeric value between zero and four. The meaning of each state is shown below:

* 0 - UNINITIALIZED, open() has not been called.
* 1 - LOADING, open() has been called but send() has not been called.
* 2 - LOADED, send() has been called and the response status and headers have been received.
* 3 - INTERACTIVE, the response data is being downloaded.
* 4 - COMPLETE, the request has completed and all response data has been downloaded.
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Postby tetris » 14. November 2008 07:41

thank you i got it sorted: it was my program wich had the server mapping incorrect.
tetris
 
Posts: 16
Joined: 06. January 2008 14:48


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests