Fatal error: session_start()... when I go to phpmyadmin

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Fatal error: session_start()... when I go to phpmyadmin

Postby sP00N2 » 06. September 2008 19:29

Here's the error I get whenever I try to go to phpMyadmin with xammp lite:

Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: user (path: \xampplite\tmp) in H:\xampplite\phpMyAdmin\libraries\session.inc.php on line 87

Everything is running and I restarted it many times. BTW I'm using version 1.6.7

Any ideas?
sP00N2
 
Posts: 3
Joined: 28. August 2008 01:48

Postby Wiedmann » 06. September 2008 22:30

Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: user (path: \xampplite\tmp) in H:\xampplite\phpMyAdmin\libraries\session.inc.php on line 87

This path "\xampplite\tmp" exists?

(BTW: You have not used "setup_xampp.bat"?)
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby sP00N2 » 07. September 2008 00:03

yeah the tmp dir exists and there's a session file and why.tmp in it. I tried running the setup_xampp.bat but it still gives me an error. :(
sP00N2
 
Posts: 3
Joined: 28. August 2008 01:48

Postby Wiedmann » 07. September 2008 09:06

but it still gives me an error.

Which one?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests

cron