error 500

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

error 500

Postby anwoke8204 » 29. August 2008 01:25

hello, I have started using apache again, I have a DNS configured on my network, but when I type in my domain name http://rooksystems.no-ip.biz it takes me to the xampp main page instead of my webpage, I switched from IIS 7 back to apache because I was having alot of issues with IIS 7 on vista, I have a static IP address from my ISP and I believe I have the correct bindings in my httpd-vhosts.conf file. could anyone help me figure out why I get the xampp main page instead of my website?
Many thanks
Last edited by anwoke8204 on 29. August 2008 05:35, edited 2 times in total.
anwoke8204
 
Posts: 47
Joined: 23. September 2006 02:16

Postby anwoke8204 » 29. August 2008 04:01

ok, maybe my virtual host is configured wrong, I have played around with it, could anyone take a look and tell me if I am doing anything wrong?


<VirtualHost 127.0.0.1:80>
ServerName localhost
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs"
</VirtualHost>

NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
ServerName rooksystems.no-ip.biz
ServerAdmin admin@rooksystems.no-ip.biz
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs/rooksystems""
<Directory "C:/xampp/htdocs/rooksystems" >
Options Indexes FollowSymLinks Includes ExecCGI
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
CustomLog C:/xampp/htdocs/rooksystems/accesslog combined
ErrorLog C:/xampp/htdocs/rooksystems/error.log
</VirtualHost>

many thanks
anwoke8204
 
Posts: 47
Joined: 23. September 2006 02:16

Error 500

Postby anwoke8204 » 29. August 2008 05:34

I got the virtual hosts working, but now on one of my sites when I try to view it, I get the following:
Server error!
The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500
realdealcars.org
08/28/08 22:32:03
Apache/2.2.9 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8h mod_autoindex_color PHP/5.2.6
anyone know how I can resolve this, the website is http://realdealcars.org
many thanks
anwoke8204
 
Posts: 47
Joined: 23. September 2006 02:16


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 41 guests