SERVER useing ip address

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

SERVER useing ip address

Postby goldenlamp » 09. July 2008 13:41

Hey every one.

I started up windows 2003 server. and make a connection from a pc to the server, I'd installed Xampp and it opens by ip address in another pc with lan connection...

But I have a problem when I open the //192.162.0.1/invoice/index.php and insert the username and password in logon. It will not return and opens...

The invoice.php is on the server and it works fine from the server, and it can open from there, with user and pass. But not from the remote pc!!
The Config.php is installed OK.

Does someone knows something about the php.ini maby it should be changed in some way. To make it working as an server!!.
goldenlamp
 
Posts: 6
Joined: 09. July 2008 13:27

Postby Wiedmann » 09. July 2008 13:51

It will not return and opens...

It opens what?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby goldenlamp » 09. July 2008 14:50

It returns the same site login!!!.. it dosn't opens the index site.... ( on remote pc )

On the server it opens the index when you inter the pass and user...

I can open the mysql and apache on remote pc the same on the server pc..

It have to be something to do with the php.ini. I think....
goldenlamp
 
Posts: 6
Joined: 09. July 2008 13:27

Postby Wiedmann » 09. July 2008 15:16

It returns the same site login!!!

You mean, the script doesn't accept your login data?

BTW:
Have you ask the support for this script about this issue?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby goldenlamp » 09. July 2008 15:24

what is the link for sepport... If you have it because I can't find it...
goldenlamp
 
Posts: 6
Joined: 09. July 2008 13:27

Postby Wiedmann » 09. July 2008 15:27

what is the link for sepport...

Sorry, I can't know who have written the PHP script you are using...
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby goldenlamp » 09. July 2008 15:33

It's me.. but i'm newbee.. I have been making php for only 3 years.. ( freelancer ) self study..
goldenlamp
 
Posts: 6
Joined: 09. July 2008 13:27

Postby Wiedmann » 09. July 2008 15:36

Well, so you have to debug your script and see what happens after you submit the form.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby goldenlamp » 10. July 2008 11:13

It's function with no errors..
goldenlamp
 
Posts: 6
Joined: 09. July 2008 13:27

Postby goldenlamp » 10. July 2008 11:23

It's not the php... it's the APACHE PHP.INI that needs to be edited...
goldenlamp
 
Posts: 6
Joined: 09. July 2008 13:27


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests