httpd.conf Error

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

httpd.conf Error

Postby Sekka » 08. July 2008 21:36

Hey,

I've just done a fresh install of xampp.

I went into the httpd.conf and entered the following at the end of the file,

Code: Select all
<VirtualHost kbw.stevepc:80>
   DocumentRoot "V:/Work/KBW/Website/Build.WD/"
   ServerName kbwweb
   ServerAdmin admin@somewhere.co.uk
   <Directory "V:/Work/KBW/Website/Build.WD/">
      Options Indexes FollowSymLinks
      AllowOverride FileInfo
      Order allow,deny
      Allow from all
   </Directory>
</VirtualHost>


I then went into my windows host file and added,

Code: Select all
127.0.0.1   kbw.stevepc


When I restart apache (and it does start without leaving anything in the error log) any address I try to access, including the bog standard localhost xampp panel, gives me a server error.

I know it has something to do with my address 'kbw.stevepc' as 'localhost:2000' works.

Am I missing something or am I doing something I'm not allowed to?

Thanks.
Sekka
 
Posts: 3
Joined: 08. July 2008 21:30

Postby Wiedmann » 08. July 2008 21:53

gives me a server error.

Which one?

as 'localhost:2000' works.

How can this work? Because a normal XAMPP is not listening on port 2000.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby Sekka » 08. July 2008 21:56

Which one?

Error 500, hence my knowing its the config.

How can this work? Because a normal XAMPP is not listening on port 2000.

Well, I added a listen for 2000. Sorry, forgot to mention that.

The reason this is bugging me so much is I did pretty much the exact same thing at work and it worked. But not at home. Hrm.
Sekka
 
Posts: 3
Joined: 08. July 2008 21:30

Postby Wiedmann » 08. July 2008 23:15

Error 500, hence my knowing its the config.

An error 500 must log something in the "error.log" with a detailed description about the error.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby Sekka » 08. July 2008 23:27

Sorted. Cheers.

Was an error in a .htaccess I didn't know it was pointing to.
Sekka
 
Posts: 3
Joined: 08. July 2008 21:30


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 64 guests