Virtual hosts - php not working :?

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Virtual hosts - php not working :?

Postby craig28 » 14. May 2008 21:28

After enabling virtual host in httpd.conf, php files no longer run. :?

Also, the log files are 0 bytes.

NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
ServerName localhost
DocumentRoot "g:/websites"
<Directory "g:/websites">
Options Indexes FollowSymLinks MultiViews Includes
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
ErrorLog "g:/websites/logs/apache_error.log"
CustomLog "g:/websites/logs/access.log common" common
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
ServerName skip
DocumentRoot "g:/websites/skip"
<Directory "g:/websites/skip">
Options Indexes FollowSymLinks MultiViews Includes
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
ErrorLog "g:/websites/skip/logs/error.log"
CustomLog "g:/websites/skip/logs/access.log common" common
</VirtualHost>

:? :? :? :?
Thanks much for helping
craig28
 
Posts: 8
Joined: 02. May 2008 03:33
Location: MI

Postby Wiedmann » 15. May 2008 00:36

Also, the log files are 0 bytes.

Apache is running?
(What'S about the main log files?)
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby ifokkema » 15. May 2008 08:34

If your log files are 0 bytes, not just your PHP files have stopped running. What's on your screen if you just type in localhost in your browser?
ifokkema
 
Posts: 56
Joined: 08. May 2008 13:05
Location: Leiden, Netherlands

Postby craig28 » 15. May 2008 14:57

Ok, I'll try to answer the last 2 posts.


(What'S about the main log files?)


Is this apache_error.log??

If so, I found out today there is more than one.

The largest one is g:\wamp\logs\

The last entry was made upon startup.

[Thu May 15 08:43:35 2008] [warn] pid file G:/wamp/bin/apache/apache2.2.8/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Thu May 15 08:43:35 2008] [notice] Apache/2.2.8 (Win32) PHP/5.2.5 configured -- resuming normal operations
[Thu May 15 08:43:35 2008] [notice] Server built: Jan 18 2008 00:37:19
[Thu May 15 08:43:35 2008] [notice] Parent: Created child process 3148
[Thu May 15 08:43:35 2008] [notice] Child 3148: Child process is running
[Thu May 15 08:43:35 2008] [notice] Child 3148: Acquired the start mutex.
[Thu May 15 08:43:35 2008] [notice] Child 3148: Starting 64 worker threads.
[Thu May 15 08:43:35 2008] [notice] Child 3148: Starting thread to listen on port 80.

>
There is another at g:\wamp\www\apache_error.log last used on May 5

THis was probably before I enabled virtul hosts
>

There is another at g:\websites\logs\apache_error.log

The last entry was made upon startup.


[Thu May 15 09:13:51 2008] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: G:/websites/wamp
[Thu May 15 09:27:55 2008] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: G:/websites/wamp

>
Localhost in browser produces:

Not Found

The requested URL /wamp/ was not found on this server.




I also realized today there is more than one hosts files in different directories in Win Vista.

Which one do I edit. I may have been editing the wrong one.


What a mess :? :? :?
Thanks much for helping
craig28
 
Posts: 8
Joined: 02. May 2008 03:33
Location: MI

Postby Wiedmann » 15. May 2008 15:04

The largest one is g:\wamp\logs\

I guess you are in the wrong forum.

XAMPP != WAMPP

(WAMPP is another project)
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests