css and flash movie is not loading

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

css and flash movie is not loading

Postby vandykutty » 20. February 2008 18:13

Can anyone help me
i ahve problem with my site css, image and flash movie is not loading when i start my page preview in bowser

Pls help me
vandykutty
 
Posts: 6
Joined: 20. February 2008 18:09

Postby Wiedmann » 20. February 2008 19:29

is not loading

Why not?
- Which URI is your Browser using for e.g. the CSS file?
- Apaches "error.log"/"access.log"?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby vandykutty » 20. February 2008 19:52

vandykutty
 
Posts: 6
Joined: 20. February 2008 18:09

Postby Wiedmann » 20. February 2008 20:46

"kcahomes" is the name of your css-file?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby vandykutty » 20. February 2008 20:52

No! all my files is in kcahomes folder, my css file located in "kcahomes/kcahcss"

<link href="/kcahcss/index.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="/kcahcss/header.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="/kcahcss/footer.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
vandykutty
 
Posts: 6
Joined: 20. February 2008 18:09

Postby Wiedmann » 20. February 2008 21:49

my css file located in "kcahomes/kcahcss"

In this case your html markup is wrong.

Code: Select all
<link href="/kcahcss/index.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

With this href you access the files in the folder "/kcahcss", and not in "/kcahomes/kcahcss".

http://localhost/kcahomes"

If you call your "index.html" with "http://localhost/kcahomes/" or "http://localhost/kcahomes/index.html", you can use:
Code: Select all
<link href="kcahcss/index.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

or
Code: Select all
<link href="/kcahomes/kcahcss/index.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby vandykutty » 20. February 2008 21:55

ok that part is working now but my flash swf file and image is not loading
vandykutty
 
Posts: 6
Joined: 20. February 2008 18:09

Postby Wiedmann » 20. February 2008 22:59

but my flash swf file and image is not loading

The same question as for the CSS problem:
- what's the HTML code (href for the swf and image)?
- location/path (URI and filesystem) of the swf and image file?
- what does the browser shows you instead?
- Apache error.log/access.log?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby vandykutty » 20. February 2008 23:44

my images file located in "kcahomes/images"
Code: Select all
      <script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0','width','500','height','300','src','/images/homepagepic','quality','high','pluginspage','http://www.macromedia.com/go/getflashplayer','scale','exactfit','movie','/images/homepagepic' ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="500" height="300">
        <param name="movie" value="/images/homepagepic.swf" />
        <param name="quality" value="high" /><param name="SCALE" value="exactfit" />
        <embed src="/images/homepagepic.swf" width="500" height="300" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" scale="exactfit"></embed>
      </object>
    </noscript>
vandykutty
 
Posts: 6
Joined: 20. February 2008 18:09

Postby Wiedmann » 21. February 2008 01:19

First:
You should learn some basics about HTML (that's not a topic of this forum):
How to link to files and other documents (absolute and relative URIs)


my images file located in "kcahomes/images"

In your/this code you referre to "/images/homepagepic" and "/images". But you write, your files are in "/kcahomes/images" (please notify the first slash)

If your files (images) are in "/kcahomes/images", and you call the HTML file with "http://localhost/kcahomes/index.html", you must use "/kcahomes/images" or "images" (please notify, that there is now no slash) in your HTML code.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby vandykutty » 21. February 2008 16:02

Thank you very much for your help.

I am sorry because I didn’t reanalyze the html problem; I was using dreamweaver to design my site. In dreamweaver there is an option to insert images and css I thought dreamweaver will write the html. Again sorry but anyway you help me lot.

Thanks
vandykutty
 
Posts: 6
Joined: 20. February 2008 18:09


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests