Help please!!!!! :(

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Help please!!!!! :(

Postby Dagunchi » 14. December 2007 20:23

I have website on xampp, my website lags and have bugs, it go incorect!!!
watch http://www.dagunchi.lv
It go but with errors, pease help!!!
I have win xp 64x and astest xampp!!
Dagunchi
 
Posts: 2
Joined: 14. December 2007 20:16

Re: Help please!!!!! :(

Postby Izzy » 15. December 2007 03:02

Dagunchi wrote:I have website on xampp, my website lags and have bugs, it go incorect!!!
watch http://www.dagunchi.lv
It go but with errors, pease help!!!
I have win xp 64x and astest xampp!!
The link only gives a blank page when I checked it.

Try posting your errors here as we can only guess at the moment.

Code: Select all
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
   "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Your index.html file is not XHTML or even close.

Check with W3C for errors in your code then fix them which may help.
http://validator.w3.org/#validate_by_input
http://validator.w3.org/


===========================================
1. The new DeskTopXampp Launch Control for XAMPP / XAMPPlite
Posted by Ridgewood available from Ridgewood'sDTX web site

2. Build Rich AJAX Applications - Faster
TIBCO General Interface Pro Edition but FREE and Open Source
Fully working with NO donations required to get a user/password
===========================================
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby KallistaAEnvarou » 15. December 2007 21:44

On line 100 of your page source, you have a stray </p>. Try taking it out.

Also, add the alt="" tag for your image. Narration programs for blind users can't read pictures, so they need the alt tag to see it.
KallistaAEnvarou
 
Posts: 126
Joined: 02. December 2007 17:33
Location: Cold Cold California


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 75 guests