Local folder not found offline

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Local folder not found offline

Postby av4tarnz » 12. November 2007 03:49

I've created a folder for my local work and access it in my browser using 'server.loc' in the address bar, but keep getting a not found message when working offline but I can access it when I'm online.

I renamed the default 'htdocs' folder to 'htdocs_orig' and created another 'htdocs' folder that contains my files.

I've got this at the bottom of 'httpd.conf':
Code: Select all
NameVirtualHost 127.0.0.1:80
.
.
.
.
<VirtualHost 127.0.0.1:80>
    ServerAdmin webmaster@dummy-host.example.com
    DocumentRoot "C:\Program Files\xampp\htdocs_orig"
    ServerName localhost
   
</VirtualHost>

<VirtualHost 127.0.0.1:80>
    ServerAdmin webmaster@dummy-host.example.com
    DocumentRoot "C:\Program Files\xampp\htdocs\server"
    ServerName server.loc
   
</VirtualHost>


And I've got this in my 'hosts' file:
Code: Select all
127.0.0.1       localhost
127.0.0.1       server.loc


I've had a similar setup working on another computer without any problems. What am I doing wrong?

Thanks
Av4tarnz
av4tarnz
 
Posts: 9
Joined: 12. November 2007 03:28

Postby Izzy » 12. November 2007 05:14

And the Apache server error.log file tells you what?

At a command prompt in xampp\apache\bin type apache -t and what does that tell you is wrong?

What are you using on your other PC that allows this to work for you but is different on this PC running XAMPP for Windows?

No where do I see a <Directory> directive to change the restrictive defaults to allow you to access any other directory than the server's DocumentRoot.

BTW there is a httpd-vhosts.conf file in the xampp\apache\conf\extra\ directory for this very purpose - without the need to change the httpd.conf file from it's defaults.

http://community.apachefriends.org/f/viewtopi ... 514#110514



===========================================
1. The new DeskTopXampp Launch Control for XAMPP / XAMPPlite
Posted by Ridgewood available from Ridgewood'sDTX web site

2. Build Rich AJAX Applications - Faster
TIBCO General Interface Pro Edition but FREE and Open Source
Fully working with NO donations required to get a user/password
===========================================
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby av4tarnz » 13. November 2007 01:31

Hi Izzy

I've had a look at error.log in the apache>logs folder, I'm assuming that was the one you mean. There are are few [warn] and [error] entries but it doens't mean much to me, my experience with the XAMPP package is limited.
Here is error.log:

Code: Select all
[Mon Nov 12 14:03:41 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 14:03:41 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 14:03:41 2007] [notice] Parent: Created child process 5424
[Mon Nov 12 14:03:42 2007] [notice] Child 5424: Child process is running
[Mon Nov 12 14:03:42 2007] [notice] Child 5424: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 14:03:42 2007] [notice] Child 5424: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 14:39:41 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files/xampp/htdocs/favicon.ico
[Mon Nov 12 14:41:48 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files/xampp/htdocs/favicon.ico
[Mon Nov 12 14:45:44 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 14:45:44 2007] [notice] Child 5424: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 14:45:45 2007] [notice] Child 5424: Released the start mutex
[Mon Nov 12 14:45:46 2007] [notice] Child 5424: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 14:45:46 2007] [notice] Child 5424: All worker threads have exited.
[Mon Nov 12 14:45:46 2007] [notice] Child 5424: Child process is exiting
[Mon Nov 12 14:45:46 2007] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Mon Nov 12 14:49:39 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 14:49:39 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 14:49:39 2007] [notice] Parent: Created child process 1108
[Mon Nov 12 14:49:39 2007] [notice] Child 1108: Child process is running
[Mon Nov 12 14:49:39 2007] [notice] Child 1108: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 14:49:39 2007] [notice] Child 1108: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 14:51:14 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 14:51:14 2007] [notice] Child 1108: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 14:51:15 2007] [notice] Child 1108: Released the start mutex
[Mon Nov 12 14:51:16 2007] [notice] Child 1108: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 14:51:16 2007] [notice] Child 1108: All worker threads have exited.
[Mon Nov 12 14:51:16 2007] [notice] Child 1108: Child process is exiting
[Mon Nov 12 14:51:16 2007] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Mon Nov 12 14:52:06 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 14:52:06 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 14:52:06 2007] [notice] Parent: Created child process 2592
[Mon Nov 12 14:52:06 2007] [notice] Child 2592: Child process is running
[Mon Nov 12 14:52:06 2007] [notice] Child 2592: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 14:52:06 2007] [notice] Child 2592: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 14:52:16 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 14:52:16 2007] [notice] Child 2592: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 14:52:17 2007] [notice] Child 2592: Released the start mutex
[Mon Nov 12 14:52:18 2007] [notice] Child 2592: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 14:52:56 2007] [warn] pid file C:/Program Files/xampp/apache/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Mon Nov 12 14:52:56 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 14:52:56 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 14:52:56 2007] [notice] Parent: Created child process 6112
[Mon Nov 12 14:52:57 2007] [notice] Child 6112: Child process is running
[Mon Nov 12 14:52:57 2007] [notice] Child 6112: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 14:52:57 2007] [notice] Child 6112: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 14:53:23 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 14:53:23 2007] [notice] Child 6112: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 14:53:24 2007] [notice] Child 6112: Released the start mutex
[Mon Nov 12 14:53:25 2007] [notice] Child 6112: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 14:55:02 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 14:55:02 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 14:55:02 2007] [notice] Parent: Created child process 396
[Mon Nov 12 14:55:02 2007] [notice] Child 396: Child process is running
[Mon Nov 12 14:55:02 2007] [notice] Child 396: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 14:55:02 2007] [notice] Child 396: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 14:56:05 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 14:56:05 2007] [notice] Child 396: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 14:56:06 2007] [notice] Child 396: Released the start mutex
[Mon Nov 12 14:56:07 2007] [notice] Child 396: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 14:56:07 2007] [notice] Child 396: All worker threads have exited.
[Mon Nov 12 14:56:07 2007] [notice] Child 396: Child process is exiting
[Mon Nov 12 14:56:07 2007] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Mon Nov 12 14:59:05 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 14:59:05 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 14:59:05 2007] [notice] Parent: Created child process 5384
Warning: DocumentRoot [C:\\Program Files\\xampp\\htdocs\\sticky form] does not exist
[Mon Nov 12 14:59:05 2007] [notice] Child 5384: Child process is running
[Mon Nov 12 14:59:05 2007] [notice] Child 5384: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 14:59:05 2007] [notice] Child 5384: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 14:59:10 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files/xampp/htdocs/sticky form
[Mon Nov 12 14:59:15 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files/xampp/htdocs/sticky form
[Mon Nov 12 14:59:39 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files/xampp/htdocs/sticky form
[Mon Nov 12 14:59:55 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 14:59:55 2007] [notice] Child 5384: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 14:59:56 2007] [notice] Child 5384: Released the start mutex
[Mon Nov 12 14:59:57 2007] [notice] Child 5384: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 14:59:57 2007] [notice] Child 5384: All worker threads have exited.
[Mon Nov 12 14:59:57 2007] [notice] Child 5384: Child process is exiting
[Mon Nov 12 14:59:57 2007] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Mon Nov 12 15:00:17 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 15:00:17 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 15:00:17 2007] [notice] Parent: Created child process 5272
Warning: DocumentRoot [C:\\Program Files\\xampp\\htdocs\\sticky form] does not exist
[Mon Nov 12 15:00:17 2007] [notice] Child 5272: Child process is running
[Mon Nov 12 15:00:17 2007] [notice] Child 5272: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 15:00:17 2007] [notice] Child 5272: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 15:00:32 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files/xampp/htdocs/sticky form
[Mon Nov 12 15:00:53 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 15:00:53 2007] [notice] Child 5272: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 15:00:54 2007] [notice] Child 5272: Released the start mutex
[Mon Nov 12 15:00:55 2007] [notice] Child 5272: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 15:00:55 2007] [notice] Child 5272: All worker threads have exited.
[Mon Nov 12 15:00:55 2007] [notice] Child 5272: Child process is exiting
[Mon Nov 12 15:00:55 2007] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Mon Nov 12 15:02:06 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 15:02:06 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 15:02:06 2007] [notice] Parent: Created child process 3040
[Mon Nov 12 15:02:07 2007] [notice] Child 3040: Child process is running
[Mon Nov 12 15:02:07 2007] [notice] Child 3040: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 15:02:07 2007] [notice] Child 3040: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 15:05:07 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files/xampp/htdocs/server/favicon.ico
[Mon Nov 12 15:05:21 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 15:05:21 2007] [notice] Child 3040: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 15:05:22 2007] [notice] Child 3040: Released the start mutex
[Mon Nov 12 15:05:23 2007] [notice] Child 3040: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 15:05:23 2007] [notice] Child 3040: All worker threads have exited.
[Mon Nov 12 15:05:23 2007] [notice] Child 3040: Child process is exiting
[Mon Nov 12 15:05:23 2007] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Mon Nov 12 15:09:14 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 15:09:14 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 15:09:14 2007] [notice] Parent: Created child process 172
[Mon Nov 12 15:09:14 2007] [notice] Child 172: Child process is running
[Mon Nov 12 15:09:14 2007] [notice] Child 172: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 15:09:14 2007] [notice] Child 172: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 15:09:48 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 15:09:48 2007] [notice] Child 172: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 15:09:49 2007] [notice] Child 172: Released the start mutex
[Mon Nov 12 15:09:50 2007] [notice] Child 172: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 15:09:50 2007] [notice] Child 172: All worker threads have exited.
[Mon Nov 12 15:09:50 2007] [notice] Child 172: Child process is exiting
[Mon Nov 12 15:09:50 2007] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 80, the first has precedence
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [warn] NameVirtualHost 127.0.0.1:80 has no VirtualHosts
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [notice] Parent: Created child process 4032
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 80, the first has precedence
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [warn] NameVirtualHost 127.0.0.1:80 has no VirtualHosts
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 80, the first has precedence
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [warn] NameVirtualHost 127.0.0.1:80 has no VirtualHosts
[Mon Nov 12 15:10:08 2007] [notice] Child 4032: Child process is running
[Mon Nov 12 15:10:08 2007] [notice] Child 4032: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 15:10:08 2007] [notice] Child 4032: Starting 250 worker threads.
[Mon Nov 12 15:10:42 2007] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Nov 12 15:10:42 2007] [notice] Child 4032: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Nov 12 15:10:43 2007] [notice] Child 4032: Released the start mutex
[Mon Nov 12 15:10:44 2007] [notice] Child 4032: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Nov 12 15:12:21 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Mon Nov 12 15:12:21 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Mon Nov 12 15:12:21 2007] [notice] Parent: Created child process 2676
[Mon Nov 12 15:12:22 2007] [notice] Child 2676: Child process is running
[Mon Nov 12 15:12:22 2007] [notice] Child 2676: Acquired the start mutex.
[Mon Nov 12 15:12:22 2007] [notice] Child 2676: Starting 250 worker threads.
[Tue Nov 13 12:56:14 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a PHP/5.0.5 mod_autoindex_color configured -- resuming normal operations
[Tue Nov 13 12:56:14 2007] [notice] Server built: Oct 15 2005 10:41:53
[Tue Nov 13 12:56:14 2007] [notice] Parent: Created child process 2104
[Tue Nov 13 12:56:17 2007] [notice] Child 2104: Child process is running
[Tue Nov 13 12:56:17 2007] [notice] Child 2104: Acquired the start mutex.
[Tue Nov 13 12:56:17 2007] [notice] Child 2104: Starting 250 worker threads.


After entering C:/Program Files/xampp/apache/bin/apache -t in CMD, I get the following:

Syntax OK

Is that a good thing?

The other computer was one I used during a course last year, I don't have access to it any more. I set up XAMPP myself on that computer and made some notes on what to do which I've tried to follow when setting up XAMPP on my own computer.
XAMPP was working fine on my computer before I starting changing httpd.conf.
av4tarnz
 
Posts: 9
Joined: 12. November 2007 03:28

Postby Izzy » 13. November 2007 01:46

XAMPP was working fine on my computer before I starting changing httpd.conf.

There by lies your problem and is evident in the above error log:
Code: Select all
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 80, the first has precedence
[Mon Nov 12 15:10:07 2007] [warn] NameVirtualHost 127.0.0.1:80 has no VirtualHosts


Things change rapidly in the world of web servers.

Try reverting back to your original httpd.conf file from your backup - you did make a backup before editing?

Or reinstall XAMPP so you have a clean default installation to work with - follow the instructions in the xampp\readme_en.txt file for uninstalling instructions.

Do a forum search in the English forums for vhost and see if you can follow the replies and create your virtual host entries in the xampp\apache\conf\extra\httpd-vhosts.conf file.

Also read up on the subject in the Apache Docs by following the links in this post:
http://community.apachefriends.org/f/viewtopi ... 514#110514


===========================================
1. The new DeskTopXampp Launch Control for XAMPP / XAMPPlite
Posted by Ridgewood available from Ridgewood'sDTX web site

2. Build Rich AJAX Applications - Faster
TIBCO General Interface Pro Edition but FREE and Open Source
Fully working with NO donations required to get a user/password
===========================================
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby av4tarnz » 13. November 2007 02:39

My version of XAMPP obviously out of date, I don't have xampp\apache\conf\extra\httpd-vhosts.conf.
I'll get the latest version and search the forum.
Thanks for your help Izzy.
av4tarnz
 
Posts: 9
Joined: 12. November 2007 03:28

Postby av4tarnz » 15. November 2007 03:26

Hi Izzy
I've installed XAMPP 1.6.4 and have searched for vhost on these forums but nothing has worked for me yet.

At the moment tried to set up XAMPP as I mentioned in a post above, renamed the default 'htdocs' to 'htdocs_orig' and put my files in a folder called 'server' in the folder 'htdocs' which I created.

I've changed line 19 of httpd-vhosts.conf to this:
Code: Select all
NameVirtualHost 127.0.0.1:80


And put this at the bottom:
Code: Select all
<VirtualHost 127.0.0.1>
ServerName localhost
DocumentRoot "C:/Program Files/xampp/htdocs_orig"
<Directory "C:/Program Files/xampp/htdocs_orig">
   Allow Override All     <--- Syntax error on this line?
   Order Allow,deny
   allow from all
</Directory>
 
</VirtualHost>

<VirtualHost 127.0.0.1>
ServerName server.loc
DocumentRoot "C:/Program Files/xampp/htdocs/server"
<Directory "C:/Program Files/xampp/htdocs/server">
   Allow Override All
   Order Allow,deny
   allow from all
</Directory>
 
</VirtualHost>


Running apache -S in CMD says that there is syntax error, I've indicated which line it is above.

Where have I gone wrong now?

Thanks
Av4tarnz
av4tarnz
 
Posts: 9
Joined: 12. November 2007 03:28

Postby Izzy » 15. November 2007 04:09

Renaming the htdocs folder is not a good idea - this is defined in your httpd.conf file and really there is no need to rename it.

Keeping it as the default allows you to both visit the XAMPP Welcome Page and use all the features it has and also visit your web sites without too much hassle.
http://localhost will give the XAMPP Welcome Page.
http://localhost/server will give your web site.

Lets look at trying it this way and see if it works then you can see what or why it was not working - all you need do is rename the htdocs_orig back to htdocs and move your server directory into the htdocs directory as is normal practice.
Code: Select all
NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
ServerName localhost
DocumentRoot "C:/Program Files/xampp/htdocs"
<Directory "C:/Program Files/xampp/htdocs">
Options Indexes FollowSymLinks Includes ExecCGI
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
</VirtualHost>

<VirtualHost *.80>
ServerName server.loc
DocumentRoot "C:/Program Files/xampp/htdocs/server"
<Directory "C:/Program Files/xampp/htdocs/server">
Options Indexes FollowSymLinks Includes ExecCGI
Allow Override All
Order Allow,deny
Allow from all
</Directory>
</VirtualHost>

Your Windows host file in your first post is correct.

Let me know back if you have any problems with the above configuration.

BTW, what OS are you running?
Directory names which contain a space can cause issues with Vista and with other scripts etc. at some stage in the future and, after loosing much sleep and hair, you may not associate that space as being the cause.

Also, all things Apache are case sensitive as opposed to Windows which doesn't shive a git. :)


===========================================
1. The new DeskTopXampp Launch Control for XAMPP / XAMPPlite
Posted by Ridgewood available from Ridgewood'sDTX web site

2. Build Rich AJAX Applications - Faster
TIBCO General Interface Pro Edition but FREE and Open Source
Fully working with NO donations required to get a user/password
===========================================
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby av4tarnz » 15. November 2007 04:56

Using:
Code: Select all
NameVirtualHost *:80
.
.
.
<VirtualHost *:80>


Gave this error when running apache -S:
Code: Select all
No such host is known.  : Could not resolve host name *.80 -- ignoring!


So I've changed it to this:
Code: Select all
NameVirtualHost 127.0.0.1:80
.
.
.
<VirtualHost 127.0.0.1>


And that's fixed that one. I'm still getting a syntax error, indicated below:
Code: Select all
<VirtualHost 127.0.0.1>
ServerName server.loc
DocumentRoot "C:/Program Files/xampp/htdocs/server"
<Directory "C:/Program Files/xampp/htdocs/server">
Options Indexes FollowSymLinks Includes ExecCGI
Allow Override All   <--- Syntax error here
Order Allow,deny
Allow from all
</Directory>
</VirtualHost>


It's saying:
Code: Select all
allow and deny must be followed by 'from'


I'm using XP Media Centre.
av4tarnz
 
Posts: 9
Joined: 12. November 2007 03:28

Postby Izzy » 15. November 2007 05:05

Change that to:
AllowOverride All
I just copy and pasted instead of looking more closely at your code.


===========================================
1. The new DeskTopXampp Launch Control for XAMPP / XAMPPlite
Posted by Ridgewood available from Ridgewood'sDTX web site

2. Build Rich AJAX Applications - Faster
TIBCO General Interface Pro Edition but FREE and Open Source
Fully working with NO donations required to get a user/password
===========================================
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby av4tarnz » 15. November 2007 05:50

All working now, thanks again Izzy for your help.

Av4tarnz
av4tarnz
 
Posts: 9
Joined: 12. November 2007 03:28


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 64 guests