php_mailparse.dll

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

php_mailparse.dll

Postby sncikny » 09. October 2007 00:56

I have been trying to enable mailparse without any luck. I have verified it is in the correct ext directory as defined in the php.ini and have uncommented it in the php.ini as well. After restarting apache it still does not show up in the status or my program that si lloking for it, does not see it as well. If I uncommnet other dll above or below it, the show up in the status as enabled.

What am I doing wrong?
sncikny
 
Posts: 4
Joined: 09. October 2007 00:48

Postby Wiedmann » 09. October 2007 02:03

and have uncommented it in the php.ini as well.

The correct one?

BTW:
With a (older) XAMPP 1.6.2 this extension work. Your XAMPP version?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby sncikny » 09. October 2007 05:49

I am using 1.6.3 and I edited the xampp/apache/bin/php.ini.
I also tried the other one, but that didn't do anything either.

Wiedmann wrote:
and have uncommented it in the php.ini as well.

The correct one?

BTW:
With a (older) XAMPP 1.6.2 this extension work. Your XAMPP version?
sncikny
 
Posts: 4
Joined: 09. October 2007 00:48

Postby Wiedmann » 09. October 2007 06:58

I am using 1.6.3 and I edited the xampp/apache/bin/php.ini.

You must load the mbstring extension before the mailparse extension in "php.ini".
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby sncikny » 09. October 2007 17:32

It is loaded, but mailparse still is not.
sncikny
 
Posts: 4
Joined: 09. October 2007 00:48

Postby sncikny » 09. October 2007 21:44

Strike that. I reread the post and realized it needs to be before mailparse on the list.

Thanks, working now.
sncikny
 
Posts: 4
Joined: 09. October 2007 00:48


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 51 guests