Error Log

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Error Log

Postby SirChick » 13. September 2007 14:49

I am having problems with my localhost.

When i open the front page example localhost/login.php it loads fine but the second i log in it hangs then it stops working. Then the apache says not responding and i have to close it and i cannot reload apache until i restart the pc. I checked my error log but no idea what any of it means so this is all the erros of today:


[Thu Sep 13 13:13:08 2007] [notice] Apache/2.2.4 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8e mod_autoindex_color PHP/5.2.2 configured -- resuming normal operations
[Thu Sep 13 13:13:08 2007] [notice] Server built: Mar 5 2007 11:23:00
[Thu Sep 13 13:13:08 2007] [notice] Parent: Created child process 2184
[Thu Sep 13 13:13:09 2007] [notice] Child 2184: Child process is running
[Thu Sep 13 13:13:09 2007] [notice] Child 2184: Acquired the start mutex.
[Thu Sep 13 13:13:09 2007] [notice] Child 2184: Starting 250 worker threads.
[Thu Sep 13 13:13:09 2007] [notice] Child 2184: Starting thread to listen on port 443.
[Thu Sep 13 13:13:09 2007] [notice] Child 2184: Starting thread to listen on port 80.
[Thu Sep 13 14:46:42 2007] [notice] Parent: child process exited with status 255 -- Restarting.
Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit




I have been using the same code for a couple of weeks and it has been working fine up till very last few days where its decided to not work... any way i can fix this or know how to find out the problem ?
SirChick
 
Posts: 68
Joined: 19. June 2007 15:03
Operating System: Windows 7 64 bit

Postby SirChick » 16. September 2007 15:00

Ok its got worse... now this happens:

I keep getting this when I load up my admin page:

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.


Any one experienced this before? What has happened?


So i cant even log into my xampp at all now..
SirChick
 
Posts: 68
Joined: 19. June 2007 15:03
Operating System: Windows 7 64 bit


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 57 guests