Problem with importing to mysql

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problem with importing to mysql

Postby gebp » 23. July 2007 19:24

I've a mysql base and web page in host, but I've used xampp as my backup and I used to testing my new pages before I uploaded it to the host.
Few days before I downloaded the new version of xampp (1.6.3 beta 2).
The problem is that I can't import my base (tables and databases) from host.
I receive error:
import.php: Missing parameter: import_type (FAQ 2.8 )
import.php: Missing parameter: format (FAQ 2.8 )


I do everything wath was write in FAQ but it didn't help.

Second. I tried change thy graphical style, from original to darkblue and it not working too.

It's a bug ???
or I'm doing something wrong?

I used polish version xampp.
On the host I've mysql client MySQL: 4.1.11
Server version 5.0.26-log.

Can somebody help me ?
gebp
 
Posts: 1
Joined: 23. July 2007 19:05

Titel: Problem with importing to mysql

Postby apachegui » 15. August 2007 10:24

i have the same problem. in my environment it happens with firefox 2.0.0.3 on linux suse 10.1 x86_64. it works fine with firefox 2.0.0.6 on winxp

br MiG
apachegui
 
Posts: 3
Joined: 26. December 2006 19:40

Titel: Problem with importing to mysql

Postby apachegui » 15. August 2007 10:53

is also works fine with konqueror on linux

br MiG
apachegui
 
Posts: 3
Joined: 26. December 2006 19:40


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 59 guests