FREEZE!

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

FREEZE!

Postby Newrone » 24. June 2007 03:58

My computer (Asus / P4 / Win XP) freezes up regularly whenever I use XAMPP.

There is a 'True Vector Internet Monitor' message (pv.exe / ZoneAlarm) & CPU jumps to 100%. Only the OFF button can solve the problem.

This ONLY happens when I'm running XAMPP!

Any ideas?
:?
Newrone
 
Posts: 9
Joined: 24. June 2007 03:47

Postby lyntuan » 24. June 2007 13:33

Use AMPstart to launch XAMPP. It doesn't call pv.exe

http://ampstart.com
Last edited by lyntuan on 26. December 2008 13:33, edited 1 time in total.
lyntuan
 
Posts: 104
Joined: 08. November 2006 00:21

Postby Newrone » 24. June 2007 16:38

lyntuan wrote:Use AMPstart to launch XAMPP. It doesn't call pv.exe

http://ampstart.com


That looks really neat! Flash/CD portability & all! I'd never heard of it before. I'm off to play with it now...

Here's hoping it stays above freezing.
Cheers, :wink:
Newrone
 
Posts: 9
Joined: 24. June 2007 03:47

Postby davidspan » 25. June 2007 02:03

davidspan
 
Posts: 47
Joined: 25. June 2007 01:59

Postby Newrone » 25. June 2007 04:03

davidspan wrote:Here is an more simple fix http://myblogit.net/2007/04/30/xampp-in-crashing/


Couldn't be easier. Cheers!

I had noticed that having shut down, then opened up again, Apache was running, although I hadn't configured it to run on start up, so suspected it had never shut down even though I'd exited. Wasn't sure what PV's role was though.
8)
Newrone
 
Posts: 9
Joined: 24. June 2007 03:47


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 57 guests