Why Can't I get MySQL to work??

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Why Can't I get MySQL to work??

Postby PCheung » 29. May 2007 17:19

Having used XAMPP to load all that I wanted I then ran the XAMPP Control which had ticked the Apache, MySQL and FileZilla SVC boxes and also
the green "running" appeared by each. I copied the PHP.INI-recommended renaming it to PHP,INI into the Windows Sub-Dir and ran a small PHP test program (Hello World!) which worked fine then I ran a small MySQL test program "http://localhost/function.mysql-connect" and that is where it all falls over.

"Object not found! The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error. If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error 404 localhost 05/29/07 16:19:41
Apache/2.2.4 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8e autoindex_color PHP/5.2.1"

on the one hand the XAMPP Control appears to say everything is OK and on the other the tests appears to say otherwise - HELP what am I doing wrong??
PCheung
 
Posts: 1
Joined: 29. May 2007 16:33
Location: London, England, UK

Postby Wiedmann » 29. May 2007 17:27

I copied the PHP.INI-recommended renaming it to PHP,INI into the Windows Sub-Dir

Why? (You have an XAMPP, or not?)

"Object not found! The requested URL was not found on this server.

If this was the URL: "http://localhost/function.mysql-connect", then there is no file "function.mysql-connect" in the directory "\xampp\htdocs".

(BTW: files with a PHP script should have the extension ".php")
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 74 guests