Apache doesn't start in Vista Ultimate

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache doesn't start in Vista Ultimate

Postby Prince Of Darkness » 24. May 2007 18:54

Hi,

I have xampp 1.6.1 installed by the zip file and the apache service doesn't start. MySQL runs but apache doesn't.
I've done everything to make it work but with no success.

Can you help me?

Thx
Prince Of Darkness
 
Posts: 3
Joined: 24. May 2007 17:25

Postby lyntuan » 25. May 2007 15:21

Run AMPstart as administrator (see document).
Hope this helps.

http://ampstart.uni.cc
http://ampstart2.uni.cc
Last edited by lyntuan on 26. December 2008 13:03, edited 1 time in total.
lyntuan
 
Posts: 104
Joined: 08. November 2006 00:21

Postby Prince Of Darkness » 27. May 2007 20:59

lyntuan wrote:Run AMPstart as administrator (see document).
Hope this helps.

http://ampstart.uni.cc
http://ampstart2.uni.cc


I installed ampstart but the apache still doesn't run :(
Prince Of Darkness
 
Posts: 3
Joined: 24. May 2007 17:25

Postby lyntuan » 28. May 2007 04:24

What error message did AMPstart say?
lyntuan
 
Posts: 104
Joined: 08. November 2006 00:21

Postby Prince Of Darkness » 28. May 2007 04:33

lyntuan wrote:What error message did AMPstart say?


The web server could not be loaded if i'm not mistaken
Prince Of Darkness
 
Posts: 3
Joined: 24. May 2007 17:25

Postby lyntuan » 29. May 2007 00:37

There 're some errors in http.conf
Reinstall a new XAMPP in another folder and try again
You must permit apache.exe if Windows ask
lyntuan
 
Posts: 104
Joined: 08. November 2006 00:21


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 49 guests