After I insalled the package, nothing displayed...

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

After I insalled the package, nothing displayed...

Postby wtt » 25. April 2007 06:39

http://localhost/xampp/index.php

Test: After Apache starts, open the URL http://localhost or http://127.0.0.1 and examine all of the XAMPP examples and tools.

I also tried above, but it didn't display anything...


Thank you so much for your help!

I used the installer.
wtt
 
Posts: 7
Joined: 25. April 2007 06:33

Re: After I insalled the package, nothing displayed...

Postby wtt » 25. April 2007 06:49

BTW, if possible, are there any English language forum for me to ask questions to?


wtt wrote:http://localhost/xampp/index.php

Test: After Apache starts, open the URL http://localhost or http://127.0.0.1 and examine all of the XAMPP examples and tools.

I also tried above, but it didn't display anything...


Thank you so much for your help!

I used the installer.
wtt
 
Posts: 7
Joined: 25. April 2007 06:33

Re: After I insalled the package, nothing displayed...

Postby wtt » 25. April 2007 06:59

However, if i used http://localhost/index.html

It will show " it works".

But I forgot where did I install the package?

wtt wrote:BTW, if possible, are there any English language forum for me to ask questions to?


wtt wrote:http://localhost/xampp/index.php

Test: After Apache starts, open the URL http://localhost or http://127.0.0.1 and examine all of the XAMPP examples and tools.

I also tried above, but it didn't display anything...


Thank you so much for your help!

I used the installer.
wtt
 
Posts: 7
Joined: 25. April 2007 06:33

Re: After I insalled the package, nothing displayed...

Postby wtt » 25. April 2007 07:07

Here are more error message. I think it can't execute php page correctly...




Object not found!

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
localhost
04/25/07 02:06:32
Apache/2.2.3 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8d mod_autoindex_color PHP/5.2.0


wtt wrote:However, if i used http://localhost/index.html

It will show " it works".

But I forgot where did I install the package?

wtt wrote:BTW, if possible, are there any English language forum for me to ask questions to?


wtt wrote:http://localhost/xampp/index.php

Test: After Apache starts, open the URL http://localhost or http://127.0.0.1 and examine all of the XAMPP examples and tools.

I also tried above, but it didn't display anything...


Thank you so much for your help!

I used the installer.
wtt
 
Posts: 7
Joined: 25. April 2007 06:33


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 54 guests