Xampp help

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Xampp help

Postby gtghm » 13. September 2003 20:31

I installed the xampp on my winXP pro system as described.
It was working but then I stopped it for about a week.
When I went to restart it it would not start.

I have uninstalled and reinstalled it twice according to the instructions.
Here is a link that describes in detail what the problem is and what I have done. http://www.short-media.com/forum/showthread.php?s=&threadid=3486

Thanks for your help.
"g"
gtghm
 

Postby Guest » 16. September 2003 16:25

Any body???
Guest
 

Postby nemesis » 16. September 2003 18:04

http://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?t=2116 here you are :)

and http://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?t=2287
it's not normal when apache needs for longer time much cputime!
i see 25% in your screen for the problem look at the post above.
Ubuntu 8.04 | SMP P3 1.4 GHz | 6 GByte RegECC | 74 GByte Seagate 15k5 system | 3Ware 9550SXU-4LP with 4x 500 GByte Seagate ES2 Raid 10 data | StoreCase DE400 | PX-230A | Intel Pro/1000MT Dual PCI-X
User avatar
nemesis
AF Moderator
 
Posts: 999
Joined: 29. December 2002 13:14
Location: Ingolstadt

Postby Guest » 16. September 2003 23:19

Thanks I'll give that a try, I'll bet thats it.

By the way the 99-100% CPU usage is because I have 4 folding clients working in the background full time... When my system is not using CPU cycles for regular it uses them to crunch protiens for the Folding@home project...

"g"
Guest
 

Postby Guest » 17. September 2003 05:25

That was it... The 2.x versions of Apache are still not compatible with McAfee... I installe 1.38 and all is good.

I hope they get that fixed soon...

Cheers,
"g"
Guest
 

Postby nemesis » 17. September 2003 09:42

uhm, wrong, Antivirus 7 don't work together with apache 2.x
You must use Version 6 or the newer 8.
Its a bug in the Virusscanner, not in Apache :)
Ubuntu 8.04 | SMP P3 1.4 GHz | 6 GByte RegECC | 74 GByte Seagate 15k5 system | 3Ware 9550SXU-4LP with 4x 500 GByte Seagate ES2 Raid 10 data | StoreCase DE400 | PX-230A | Intel Pro/1000MT Dual PCI-X
User avatar
nemesis
AF Moderator
 
Posts: 999
Joined: 29. December 2002 13:14
Location: Ingolstadt


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests