Problems Keeping it activated

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problems Keeping it activated

Postby MetalPrincess » 23. March 2007 00:23

I'm having problems keeping the server activated. I start everything up and when I put my files into the proper directories to view all my pages come up with the same page & it deactivates everything in my control panel.

No matter what page I click on I get the same pages like its accessing the same directory but it should not be according to my vhost file.

Code: Select all
NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin admin@mysite.com
    DocumentRoot "H:/server/xampp/htdocs/mysite"
    ServerName mysite.com:80
    ServerAlias www.mysite.com:80
    <Directory "H:/server/xampp/htdocs/mysite">
    Order Allow,Deny
    Allow from all
    #Options All
    #AllowOverride All
    </Directory>
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin admin@mysite2.com
    DocumentRoot "H:/server/xampp/htdocs/mysite2"
    ServerName mysite2.org:80
    ServerAlias www.mysite2.no-ip.org:80
    <Directory "H:/server/xampp/htdocs/mysite2">
    Order Allow,Deny
    Allow from all
    #Options All
    #AllowOverride All
    </Directory>
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin webmistress@mysite3.com
    DocumentRoot "H:/server/xampp/htdocs/mysite3"
    ServerName mysite3.com:80
    ServerAlias www.mysite3.com:80
    <Directory "H:/server/xampp/htdocs/mysite3">
    Order Allow,Deny
    Allow from all
    #Options All
    #AllowOverride All
    </Directory>
</VirtualHost>


Any help would be great! Thanks

MP
MetalPrincess
 
Posts: 3
Joined: 12. March 2007 16:46

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 49 guests