Problem with XAAMP

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problem with XAAMP

Postby Superbike32 » 20. January 2007 20:47

well, every time i click start on sql, it trys to run and if i use the file, mysql_start.bat it errors saying Table 'mysql.host' doesnt exist.
I have ran it before and all i did was upload some files and edit them.
Superbike32
 
Posts: 4
Joined: 20. January 2007 20:38

Postby Wiedmann » 20. January 2007 22:47

and if i use the file, mysql_start.bat it errors saying Table 'mysql.host' doesnt exist.

You have this files?
\xampp\mysql\data\mysql\host.frm
\xampp\mysql\data\mysql\host.MYD
\xampp\mysql\data\mysql\host.MYI
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Files

Postby Superbike32 » 21. January 2007 19:20

I dont have them, how do i get them?
Superbike32
 
Posts: 4
Joined: 20. January 2007 20:38

Postby Wiedmann » 21. January 2007 19:36

I dont have them,

then someone have delete them. This files are part of the core MySQL database...

how do i get them?

Restore them from the backup.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby Superbike32 » 22. January 2007 03:32

then someone have delete them. This files are part of the core MySQL database...


nobody has deleted them, i had just installed apache, so how come they arent here and how do i makem be here?

also it runs without them there when i reinstalled it...
Superbike32
 
Posts: 4
Joined: 20. January 2007 20:38

Postby Superbike32 » 22. January 2007 03:36

also it stops working after a bit, and a guy said try going to repair if it stops again, using add-remove programs
Superbike32
 
Posts: 4
Joined: 20. January 2007 20:38


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 34 guests