phpmyadmin missing files

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

phpmyadmin missing files

Postby cvdbAdmin » 19. January 2007 22:33

I have had xampp running for about two weeks now and for some reason phpmyadmin is acting really strange. I can log into it just fine but then when I try to pull up any of my databases it gives me an error 404 Object not found. I checked the error log and it said the following:

[Fri Jan 19 14:01:07 2007] [error] [client 127.0.0.1] script 'C:/Program Files/xampp/phpMyAdmin/tbl_properties_structure.php' not found or unable to stat, referer: http://localhost/phpmyadmin/left.php?se ... unicode_ci

When I checked to see if this file was there I couldn't find it either. Obviously something happened to erase this file from my system. I would like to get it back without having to reinstall the entire system. I think there are other files missing as well so I would probably need to reinstall all of phpmyadmin so that I can recover these missing files. So my question is, "Does anyone know a way to reinstall phpmyadmin without having to reinstall everything else?" Thank you for your help on this.
cvdbAdmin
 
Posts: 17
Joined: 19. January 2007 22:19

Postby Izzy » 19. January 2007 23:53

You could download the ZIP archive and only extract the files you need that are missing.
http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html#641
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Thanks

Postby cvdbAdmin » 20. January 2007 00:07

Thank you Izzy. That fixed the problem.
cvdbAdmin
 
Posts: 17
Joined: 19. January 2007 22:19


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests