PHP Version switch does not change cli version

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

PHP Version switch does not change cli version

Postby iant » 16. November 2006 22:54

I've flipped the switch on my XAMPP to make my php run as version 4. This works great when I check it in my browser with phpinfo.

However, on the command line it is reporting as version 5.

Is there any way to change this?

Thanks in advance for any suggestions/experiences!

Ian
iant
 
Posts: 2
Joined: 16. November 2006 22:49

Postby Wiedmann » 16. November 2006 23:07

Is there any way to change this?

Just use the correct CLI:
- PHP5 is in "\xampp\php\"
- PHP4 is in "\xampp\php\php4\"
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby iant » 16. November 2006 23:24

Good point, but I was hoping for something more versatile.

I was thinking of making a script that would return the correct executable dependendent upon the xampp switch. Then I would just need to use this script for all my php doings.

In order for me to do this, I would need to figure out which mode/version xampp is using. Is there a way to do this?
iant
 
Posts: 2
Joined: 16. November 2006 22:49


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 41 guests