wath dose this mean??

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

wath dose this mean??

Postby marshal » 03. November 2006 13:10

Notice: Undefined index: logo in /all/site/DOMAIN/enquire.php on line 14
marshal
 
Posts: 12
Joined: 05. September 2006 12:04

Postby Wiedmann » 03. November 2006 13:18

You want access an undefined index (in an array) with your PHP script.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby marshal » 03. November 2006 13:20

ok, how do I dsefine the index

The script ghather variables from a form thrue POST and after reading the variables it is soposed to mail them
thath error shows when I try to ghather the variables
marshal
 
Posts: 12
Joined: 05. September 2006 12:04

Postby Wiedmann » 03. November 2006 13:23

All you need, you can read in the PHP manual ;-)

BTW:
If you want more help, please post the wrong PHP code (line 14).
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby marshal » 03. November 2006 13:26

Code: Select all
   $first = $_POST["first"];
[/code]
marshal
 
Posts: 12
Joined: 05. September 2006 12:04

Postby Wiedmann » 03. November 2006 13:41

Hm, in your code sample you have the array index "first", but the error message shows a problem with "logo"?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby marshal » 03. November 2006 13:48

it gives me the same error for every variable thath I try to retrive with $_POST

Can I use "foreatch" to store every varable into an array?

and if yes how do I call on a specific value ?
marshal
 
Posts: 12
Joined: 05. September 2006 12:04

Postby Wiedmann » 03. November 2006 13:58

it gives me the same error for every variable thath I try to retrive with $_POST

FYI:
You don't retrieve variables with $_POST. Correct is:
With a POST-Request, you retrieve the Array $_POST,which have several indexes.

You are shure, that you have a POST formular (in HTML). And the form elements have the correct name attributes?

BTW: You are getting this error before or after transmitting the form?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 57 guests

cron