I have a problem with JS HTML encoding

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

I have a problem with JS HTML encoding

Postby eugene2006 » 16. October 2006 17:21

I have a problem with JS HTML encoding
When I use non latin characters in window.alert() I get nonsense
If I use it in document html like ᄋ 弫 ᄋ ᄋ and so on then it is shown ok but when I put the same code encoding into the alert() box I get these ᄋ 弫 ᄋ ᄋ but not non latin text
How to fix it? What are the possibilities?
Posts: 8
Joined: 11. September 2006 11:52

Postby Izzy » 17. October 2006 04:55

Have a read of the comments in:
and see if any of that, along with some experimentation helps with your issue.

As you can see, it is not enough just to ask questions about non latin characters as the list of non latin character languages is quite comprehensive.

There is also a module in the httpd.conf file called:
#LoadModule charset_lite_module modules/mod_charset_lite.so
to be made active just remove the # from the start of the line.

But before you do anything with the above read the info on this experimental module here:
http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/mo ... _lite.html

Always try and give as much imformation as possible when asking questions on these forums. The responses are often quicker and much more acurate.

When ever you make changes in an Apache conf file you have to restart the server to have the changes take effect.

Also always backup the conf file before making any changes so you can easily and quickly revert to a known working configuration file.

Good luck with it!
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 50 guests